Teatru: Un barbat si mai multe femei - lupta dintre sexe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Un barbat si mai multe femei au fost aseara pe scena de la Clubul Taranului Roman, intr-o piesa a Asociatiei I.S. Dragulescu, adusa de Teatrul Joint.  

Actorii Vlad Dragulescu si Edith Mag au antrenat publicul, depasind nivelul scenei si coborand in randurile publicului. Ne-am obisnuit deja ca piesele pregatite de Teatrul Joint sa creeze o delimitare foarte firava dintre noi si ei. Intotdeauna se gaseste cate un actor amator si in publicul din sala si aproape de fiecare data, suntem bagati in seama intr-un mod original.

un barbat si mai multe femei un barbat si mai multe femei un barbat si mai multe femei

Sala a fost plina, iar cei doi protegonisti au generat hohote de ras, intrand in contact fizic cu cativa dintre spectatori sau pierzandu-se, la un moment dat, in anonimatul publicului. Arcadi si femeile din viata lui au jucat teatru, asezati pe la mesele spectatorilor, oferind un show autentic.

un barbat si mai multe femei

In aceasta piesa, barbatul obtine cu greu victoria in fata femeilor pe care le intalneste, cu toate ca el "evita femeile" sau cel putin, incearca asta. Un barbat si mai multe femei de Leonid Zorin, in regia Ralucai Paun, este un spectacol despre amor si despre eterna batalie dintre sexe. Este vibrant, galagios, foarte amuzant, prezentand situatii de viata neobisnuite, personaje colorate si replici destepte. Piesa se bazeaza pe un adevar stiut, dar niciodata respectat: Intre un barbat si o femeie nu exista decat o singura cale de comunicare: LUPTA!

un barbat si mai multe femei

Edith Mag interpreteaza cu maiestrie mai multe roluri, trecand de la nevasta la psihiatru si nebuna, la vecina Vera si colega de serviciu usor abordabila. Pe parcursul piese isi schimba tinutele si perucile, punandu-i pe spectatorii mai norocosi sa o ajute cu aceste deghizari rapide.

un barbat si mai multe femei un barbat si mai multe femei

Piesa, fiind oricum una de bar, te face sa uiti de teatrul clasic al lui Hamlet, unde spectatorii stau linistiti intr-o sala, sorbind cuvintele actorilor. Acesta este un teatru experimental, tanar, inedit si mai putin oficial, actorii lasand senzatia, probabil intentionat, ca improvizeaza, fiind, de altfel, foarte naturali.

Intrarea la spectacol a costat 15 lei, iar in pret au fost incluse si cateva carti oferite de Smart FM.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera