Taxi, vechea colectie, noile preturi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Este noapte, este frig si oboseala isi spune cuvantul, taxiurile se joaca Ascunselea. Cand gasesti unul si te pregatesti sa te urci in el, iti fug ochii catre micuta placuta cu cifrele minuscule care descifrate atent iti spun tariful. Brusc, parca nu mai esti asa obosit, dar nici extrem de vivace pentru o plimbare pe jos pana acasa, asa ca mai cauti. Cauti firma X pentru ca are un tarif mai mic, mai rar pentru ca ar avea masini mai bune sau soferi mai "cumsecade".

Ei bine, cautarea va deveni mult mai simpla de acum incolo, caci s-a stabilit un tarif minim. Daca autoritatile nu i-au lasat sa treaca de 3,5 ron/km pentru tarifele maxime, atunci taximetristii au zis ca nu coboara sub 1,4 ron/km. Asta in ideea ca acum multe companii practica tarife intre 1,16 si 1,2 ron (acestea sunt probabil printre cele mai cautate si nici nu sunt cele mai "amarate" masini). Dar, se pare ca acestia ar fi in neregula, lucreaza "evident" in ilegalitate, spun colegii cu preturi mai mari.

Macar stim la ce sa ne asteptam,  cautarea este pe jumatate rezolvata, acum doar sa ne incadram in bugete. Si daca or sa le puna si buline atunci nu cred ca mai fi loc de "taxiuri seismice" pe strada.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera