Taxa de noapte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Aseara am iesit la cel mai proaspat bar al metropolei, Lime & Light - investitie a unui muzician bulgar. S-a nascut acum o saptamana si, garantez, merita o vizita. Se recomanda Piano-bar si e asezat pe Calea Victoriei, 100.

Am parcat la Ateneu, ca sa nu ma invart juma de ceas dupa loc de parcare. Dau sa pornesc masina. Un pusti de vreo 14 ani (vezi foto) imi bate in geam contrariat: "Plecati si nu platiti?" Intru in jocul lui din curiozitate desi stiu ca Dalli se inchide la ora 18. "Cat va datorez?" "60.000", raspunde cu ochii intr-un vraf de hartii mototolite – pe post de tichete Dalli. "Da nu e cam mult? E 15.000 pe ora" il asigur ca stiu ca a urcat pretul de la 9000. Aflu ca nu stiu bine: "Nu... e 30.000 pe ora", isi cerceteaza ceasul.  "E buna...", imi zic in gand.

taxa de noapte

Imi plimb degetele prin geanta dar nu apuc sa-mi duc gandul pana la capat. Din BMW–ul alaturat se aude o voce: "Lasa ma fata-n pace!" Pustiul isi musca buza de necaz ca nu i-a mers si insisita: "Ce domne, ce vrei?", dar renunta la auzul unui hotarat "chiar vrei s-o incurci ?" S-a indepartat schitand un gest obscen completat de: "Cine sa stie ca umbli cu bodygarzi dupa tine?"

Nu era treaba unui civil sa ma apere ci a politiei comunitare care invarte bastoanele, la o aruncatura de bat de acolo,  la o cafea ca-ntre colegi. Am plecat cu gustul amar ca data viitoare imi caut un alt loc de parcare daca ajung prin zona dupa ora 21.00. Nu indraznesc sa cred ca se va sesiza cineva dintre autoritati, cred insa ca pustiul n-a uitat deci ...pot sa-mi iau adio de la cauciucuri.   
5 comentarii

Taxa de noapte
bogdan
#1 -

nu cred

ca doar stie (daca a retinut masina) ca "umbli cu bodygarzi dupa tine" :)

Taxa de noapte
drares
#2 -

Comentariu nou

Acum vreo 4 luni l-am intalnit si eu pe "micul dalli". Tot seara. La plecare. In plus, in cele 2 ore cat a stationat masina in ombilicul targului, ca prin minune s-a evaporat si benzina. Din rezervor. Pe lumina, ca era vara. Asa ca sunt mai multe feluri de artisti care interpreteaza in fata Ateneului.

Taxa de noapte
Pat Bateman
#3 -

Comentariu nou

M*ie politiei romane.

Taxa de noapte
Mira Lefter
#4 -

taxa de noapte

E bine de stiut pentru cei ce parcheaza in zona, seara.

Taxa de noapte
geo
#5 -

Minciuna cu picioare scurte

Am experimentat si eu ...si pe bune daca mi-ar fi cerut frumos si corect i-as fi dat ...asa cum dau celor de prin parcari care pazesc(mai mult sau mai putin) masina. Dar cum a vrut sa ma fenteze pe fata, i-am trantit usa-n nas...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera