Tago Mago Act I: Terrace and Club Preview Party

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca v-ati pierdut noptile prin Control si v-ati intrebat (ca si noi) de ce nu exista in Bucuresti mai multe locuri ca acesta, aflati ca Jumbo va raspunde, nu doar intrebarii, ci si rugaciunilor de a avea inca un club in genul Control in Bucuresti cu tot cu o terasa, pentru a o putea arde alternativ si vara. 

Noua locatie se va numi Tago Mago si "mixeaza formulele de club, bistro si terasa cu ateliere culturale polivalente – film, expozitii de fotografie, pictura, teatru, sala de auditie si performace-uri. Clubul va fi impartit pe patru niveluri – subsol, doua etaje, mansarda plus terasa, in care se vor desfasura in paralel activitati culturale si un clash de stiluri muzicale variind de la obisnuitul indie, de moda veche si noua, la amestecuri eteroclite de jazz, fusion, electro and anything in between."

1  Tago Mago

Deocamdata totul este un work in progress, dar sambata, 15 mai, de la ora 21:00 va avea loc un Preview Party la Tago Mago animat de Andy 'Sinboy' Luke, Cliza si Rock DJ, cu visuals semnate de Color Nurse.

"Petrecerea de inaugurare Tago Mago primeste publicul intr-o locatie in plin proces de finisare, trei dintre nivelurile cladirii fiind intr-un work in progress, urmand ca, in fiecare luna pana in septembrie, un nou nivel sa isi deschida portile publicului."

Daca sunteti curiosi, nu ezitati!
Intrare libera si shot-uri din partea casei!

Adresa: Strada Sperantei nr. 21, Bucuresti
www.tagomagoclub.ro


2

*Daca va intrebati de unde numele Tago Mago = (conform definitiei general acceptate) al doilea album de studio al trupei germane de rock experimental Can; (conform unei definitii mai "speciale") o piesa a trupei exotice de muzica pop Kaoma. Tago Mago likes it well mixed.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera