Studentii din Bucuresti pot inchiria gratis biciclete ca sa mearga la cursuri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Studentii vor putea inchiria gratuit biciclete la mai multe centre din Bucuresti, Iasi, Cluj si Brasov prin intermediul proiectului StudentObike, proiectul anual de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.
 
Deschiderea StudentObike s-a facut marti 24 septembrie, iar studentii din Bucuresti vor putea inchiria biciclete de la centrele aflate la ASE – Piata Romana, Politehnica-Rectorat si Politehnica-Regie, intre orele 10.00 - 17.30.
 
Bicicletele StudentObike o sa va ajute sa va deplasati usor si fara sa poluati spre salile de cursuri, la biblioteca sau spre locuri de relaxare.

StudentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din sase centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Brasov, Cluj-Napoca si Iasi.
 
StudentObike este implementat in campusurile universitatilor partenere: Academia de Stiinte Economice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi.                                     
 
De acolo studentii pot inchiria 300 de biciclete: 150 de biciclete in Bucuresti, 50 in Brasov, 50 in Cluj-Napoca si 50 de biciclete in Iasi.
 
Bicicletele vor putea fi folosite atat in campusul universitar cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate, intre orele 10.00 - 17.30.

Sursa foto, sursa thumb
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera