Street view made in Ro

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa ce ne-am tot plans ca Google nu are street view si pentru Bucuresti, nu-l intereseaza strazile, cladirile si gropile noastre, uite ca s-a gasit solutia. Nu e Google, e Norc, care a folosit, intr-adevar, hartile de la Google, dar a facut ceva in plus: street view, adica daca dai click pe punctele de pe harta poti vedea imagini panoramice din locul respectiv.

street view

Ne-am jucat un pic cu el si am vazut ca panoramele de strada sunt destul de clare, se incarca binisor. E amuzant sa te plimbi prin Bucurestiul virtual, chiar daca, momentan, doar la nivelul bulevardelor si strazilor mai mari.

O alta veste buna e ca poti cauta dupa strazi, doar cele mari de care vorbeam mai sus, o alta chestie care lipsea din google maps pe Romania. Pana la detalii mai e cale lunga, dar, e drept, Norc e in beta.

Momentan, din Romania sunt acoperite Bucuresti, Ploiesti si Valea Prahovei, Constanta si litoral, Brasov si Poiana Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Sibiu, Pitesti, Targoviste. Distractie placuta la plimbari pixelizate!

In afara de Romania, Norc mai are variante si pentru Austria, Cehia, Polonia, Slovacia, Rusia.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera