Street Delivery 2009 @ Arthur Verona

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Street Delivery este in toi pe strada Arthur Verona si daca te grabesti astazi prinzi ultima zi a acestui eveniment simpatic care deja a devenit o traditie.An de an strada din apropierea Pietii Romane devine din ce in ce mai neincapatoare pentru multimea de vizitatori care vin la SD.

Cum se prezinta traseul livrarilor stradale?

Primul lucru de pe ordinea de zi este sa admiri proiectele facute de Fabrica de Peisaj. La inceput este bine si nu te doboara claustrofobia, dupa ce treci de corturile diferitelor asociatii. In Carturesti sa intri pentru expozitii de fotografie si pentru ecranul din curtea ceainariei, unde se vizioneaza filmele din fiecare seara. Azi au ramas pentru vizionare scurt-metraje de la Animest.

Putin mai incolo este bucataria unde se gateste supa de la Soup Nights (sambata seara Adi Despot s-a prezentat la datorie). Mai mergem putin si ajungem in ateliere de copii. Chiar inainte de Casa Mincu (unde au loc dezbateri si conferinte) este un spatiu de spectacole, unde se tin concertele mai mici si diferite reprezentatii dramatice sau comice.


Adi Despot contempleaza supa. "Cati catei de ustuori trebuia sa pun? Parca trei... plm" :)

Si astfel ajungem in cele din urma la Biserica Anglicana. Dincolo de biserica este targul de obiecte handmade si Vintage unde au venit Forever Young, evintage.ro, si alti specialisti ai accesoriilor colorate. De vizitat este si cortul celor de la Ancient Future care au niste haine cu printuri originale foarte interesante. In apropierea targului de accesorii este zona de jocuri, tinuta de copilaresti.blogspot.comDincolo de ele, se afla urmatoarele corturi ale participantilor la Street Delivery, mai precis alte firme, asociatii si ONG-uri. Sa nu pleci fara revista de Good Food, ca nici daca vrei nu scapi de ea. :) Aproape de scena mare se afla si servisul de biciclete. In cele din urma Street Delivery se termina in apropierea Scolii Centrale cu o scena pe care sa aiba loc concerte. Spatiul nu suporta un public foarte mare, dar la ora 22 nici nu se inghesuia lumea in fata scenei, dar macar copilasii se simteau bine.Editia de anul acesta pare a fi usor mai dezorganizata decat anul trecut dar cu mai multe activitati creste si probabilitatea lipsei de coordonare. Trecatorii nu sunt trasi de manescuta de participanti ca sa se implice in activitati, dar sunt destui care se multumesc sa stea pe un bean bag sau pe un gard si sa se relaxeze.

Dar chiar si fara o tinta precisa, ai putea sa petreci o ora sau doua la Street Delivery intr-o atmosfera vesela si activa. Prinzi un concert, sau un spectacol, stai de vorba in legatura cu nis te cauze importante care merita atentie si mai bei un pahar de limonada pe un bean bag.

Galerie Foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera