Sport: Darts

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Darts necesita multa indemanare. Sau cel putin suficienta indemanare incat sa nu lovesti pe nimeni cu o sageata intre ochi. Primii oameni care au considerat darts o activitate sportiva au fost englezii, dar asta si pentru ca petreceau mult timp in pub. Si astazi se tin chiar si campionate de aruncat cu sageata.

darts
Sursa foto

Teoretic, darts este un joc cu un singur set de reguli. Darts se joaca in doi oameni. Jucatorii arunca trei sageti intr-o tinta circulara impartita pe 20 de zone numerotate care sunt punctate diferit. Punctajul maxim este 180, obtinut daca toate cele trei sageti nimeresc centrul tintei. Mai multe despre regulile jocului aici.

Exista si tinte electronice cu afisaj, care elimina dilemele legate de punctele obtinute de o sageata picata pe linie. Seturi de darts se gasesc in hypermarketuri precum Cora sau Carrefour si la Intersport, la preturi intre 70 si 200 de lei.

In Bucuresti poti iesi la cateva jocuri de darts in Whispers, Wellingtons, Club Texas, SALT, BXL, London Bar si O'Hara.1 comentariu

Sport: Darts
No name
#1 -

Darts

Punctajul maxim il iei daca nimereati cu toate cele 3 sageti tripla de 20! Idiotilor!
60 x 3 = 180.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera