Spectacole fara voci

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Odata cu venirea iernii si implicit a temperaturilor scazute, prezenta pe stadioane, la evenimentele sportive defasurate in aer liber, scade vertiginos si iremediabil.

Nu vorbesc despre sporturile alpine sau despre patinoarele invadate de orasenii insetati de miscare, ci despre meciurile disputate pe arenele unui Bucuresti prea gri chiar si sub acoperamantul alb al iernii.

Spectacole fara voci Spectacole fara voci
sursa poza                                                                                                          sursa poza

"Mirajul National Arena" este in acest moment singurul care mai genereaza ecouri in ziua meciului. Pe scaune insa nu e cald, gazonul nu e protejat de acoperisul ultra-modern, iar orele de disputare ale partidelor nu permit fanilor care pleaca de la stadion sa aiba parte de un drum linistit spre casa, ocrotiti de nameti si de ger.

"Bijuteria" Bucurestiului e slefuita aspru de televiziuni, care isi aseaza cum vor meciurile in propriile grille de programe, fortand de cele mai multe ori prime-time-ul. Exigenta Jandarmeriei reuseste la randu-i sa-i scoata colturile ascutite in relief, iar "modernul" sistem de transport al Capitalei merge mana in mana cu sectiile de ortopedie si ORL ale spitalelor.

Ma enerveaza la culme faptul ca nu pot sa fac din mersul la meci un eveniment cu care sa umplu o parte dintr-o seara alaturi de prieteni. Dar cu ce argumente m-as putea afisa in fata fetelor care ar prefera oricand un film la adapostul unui cinematograf sau un ceai aburind intr-un local boem?

Iarna, pasiunea microbistilor intra in hibernare, florile de gheata le sunt alaturi doar cand privesc din fotoliu noptile de gala de pe Old Trafford, Santiago Bernabeu sau Allianz Arena. Din pacate, prezenta la stadion nu e o problema sezoniera, astfel ca la primavara nu vom avea ghiocei pe gazon, iar in iulie nu se vor servi cocktail-uri in peluze.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera