Spaniolii au pus stapanire pe Centrul Vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In seara asta are loc Finala Europa League si, asa cum va spuneam si aici, in jur de 40.000 de mii de spanioli au luat cu asalt Bucurestiul.

Cum era de asteptat, Centrul Vechi s-a umplut pana la refuz de suporteri ai celor doua echipe. Peste tot, numai spanioli! Iar chelnerii de la terase au uitat pentru o zi limba romana si au rupt-o pe spaniola.

Spaniolii au cucerit Centrul Vechi Spaniolii au cucerit Centrul Vechi

Marea atractie, statuia lui Traian cu "maidanezul" in brate, nu a scapat de imbratisarile si ironiile spaniolilor. Nu-i invinuim, si noi am facut misto de ea.

Spaniolii au cucerit Centrul Vechi Spaniolii au cucerit Centrul Vechi

Nic macar un scaun din barurile/terasele/restaurantele din Centrul Vechi nu a ramas neocupat. Va recomandam ca in aceste zile sa va orientati spre baruri care nu sunt chiar in centrul orasului.

Spaniolii au cucerit Centrul Vechi Spaniolii au cucerit Centrul Vechi Spaniolii au cucerit Centrul Vechi Spaniolii au cucerit Centrul Vechi

De la suporteri beti, pana la copii care se joaca fotbal pe stradutele din centru sau bodyguarzi cu caini care seamana cu stapanul (sau invers), astazi veti gasi tot ce vreti si ce nu vreti in marea alb-rosie care a imbatat Centrul Vechi.

Spaniolii au cucerit Centrul Vechi Spaniolii au cucerit Centrul Vechi

Mai multe poze cu Spaniolii care au pus stapanire pe Centrul Vechi
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera