Sondaj: Zoofobii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Oricui ii este frica de ceva. Cine spune ca nu ii este frica de nimic, probabil minte, iar daca nu minte nu ar trebui invidiat pentru ca pana si frica are o functie, aceea de a te tine in viata. Dar uneori frica se dovedeste a fi covarsitoare, desi cauza ei nu reprezinta un pericol real.

Zoofobiile sunt exemple perfecte. Nu ai vreun motiv sa crezi ca un gandac va putea vreodata sa-ti faca rau, cu toate acestea este foarte posibil, daca suferi de etomofobie, ca simpla aparitie a unui gandecel pe podeaua bucatariei sa te faca sa ingheti. Poate chiar sa uiti sa respiri. Depinde care este gradul fobiei. In cazurile mai grave de arahnofobie, oamenii incearca sa astupe fiecare coltisor al casei ca sa nu intre nici un paianjen inauntru si refuza sa iasa afara din casa.

Astazi te intrebam pe tine ce animal iti provoaca o frica ceva mai intensa. Nici chiar in masura in care sa-ti afecteze viata intr-un mod fundamental, dar destul ca sa stii ca daca vezi un sobolan sau un sarpe (de exemplu), primul lucru la care te gandesti este: "UGH! Cineva sa-l omoare!" Am incercat sa-ti oferim cat mai multe alternative, prezente in poll-ul din dreapta homepageului.

Da, toti suntem creaturile lui Dumnezeu, dar unele creaturi sunt practic dovezi ca Dumnezeu care o imginatie bolnava.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera