Sinuciderea lui Gadea si Badea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol scris de Cristian Neagoe

Prin unealta sa media Antena Trei, RMGC își continuă campania de comunicare țintind către discreditarea protestatarilor și identificarea unor lideri ai străzii pe care să-i târască prin noroi. Îi enervăm la culme că am reușit atâta timp să ne organizăm fără să avem nevoie de structuri ierarhice.

Bieții jurnaliști de la Antena 3 se simt amenințați cu moartea de către mine și Silviu Dancu. Vae victis! Pentru cine n-a prea fost pe net în ultimele zile, Silviu constata sinuciderea presei române mainstream, care și-a călcat în picioare orice urmă de credibilitate ar mai fi avut în fața publicului. Iată textul care-i „amenință cu moartea” pe Mircea Badea și Mihai Gâdea.

În spatele chestiei ăsteia se află o strategie prea evidentă. Ponta ne invită la negocieri, chestiune pentru care ar avea nevoie de „reprezentanți ai străzii”. Probabil că se vor găsi la un moment dat unii care să se dea drept reprezentanții străzii, dar autoritatea lor va fi nulă. Pentru că un proiect de lege care încalcă flagrant Constituția nu poate fi negociat. Delegarea unor reprezentanți pentru purtarea unor discuții nu ar face decât să legitimeze o fărădelege. Așa că nu avem nevoie de lideri și nici de negocieri. Revendicările noastre sunt clare și au fost transmise în mai multe rânduri autorităților. „Avem un singur lider: STRADA. Și un singur obiectiv: ROȘIA MONTANĂ.” (Eugen David)Puteți vedea aici încercarea lamentabilă de a inventa un subiect, aseară la Sinteza Zilei.
6 comentarii

Sinuciderea lui Gadea si Badea
remus
#1 -

articol

Uniti salvati Rosia Montana site basist de cea mai joasa speta.Din pacate se confirma ce zice cretinul de Badea

Sinuciderea lui Gadea si Badea
marius
#2 -

se confirma pe naiba!

Daca ai fi iesit in strada ti-ai fi dat seama ca nu exista lideri. Cei 25 de mii de oameni ies pentru ca este mai clar ca niciodata in ce mocirla ne scaldam, pentru ca e tot mai clar ca solutia nu poate sa vina de la politicieni (Basescu, Ponta, Daniel Barbu sau Sova). Asa ca sa o lasam mai moale cu credibilizarea vorbelor goale spuse de Badea si Gadea.

Sinuciderea lui Gadea si Badea
Alex
#3 -

ipocriti in lupta

Credeam ca de sinciderile asistate se ocupa taticul vostru Soros!Destul de urat jocul pe care il faceti!Haideti ma ca rad si curcile de voi cand spuneti ca protestele sunt spontane!A, nu sunt platit de canadieni, dar ipocrizia voastra ma irita...

Sinuciderea lui Gadea si Badea
Danonino333
#4 -

Comentariu nou

Sa nu vrei sa participi la negocieri, sa le declari apriori o inselatorie, miroase putin a anarhism. Poate , daca ati participa, prin cateva persoane desemnate (eventual cunoscatori in domeniul mineritului, mediului, economiei), ati reusi mai mult decat in prezent. Si eu sunt contra proiectului, nu din cauza poluarii, care exista deja, cat din motive economice: nu pot fi de acord ca aceasta mare bogatie a tarii (cel putin conform estimarilor) sa ajunga pe mana unor straini rapace. Deci mai ganditi-va, un protest organizat ar da mai multi sorti de izbanda.

Sinuciderea lui Gadea si Badea
Andrei
#5 -

Comentariu nou

Articolul asta reprezinta sinuciderea Metropotamului. Candva, erati de citit, acum, sunteti de evitat. Sunteti doar niste pioni intr-o lupta care nici nu va apartine.

Sinuciderea lui Gadea si Badea
Gruia
#6 -

@Andrei/ Alex

Alex/Andrei... putem vedea ca e acelasi ip de pe care comentezi, nu-ti mai atribui identitati false pentru a crea impresia ca mai multi cititori sunt de parerea ta... e jenant ce faci :)

nu suntem pioni, nu e o lupta, e, asa cum spune si titlul articolului, o sinucidere a unei parti din presa romana, a unor personaje odioase, ca: Badea, Ciuvica, Gadea, Ciutacu etc.

ia de citaste si aici: http://uzp.org.ro/ordin-de-zi-pe-trustul-intact-minciuna-si-manipulare/

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera