Si din nou Rendez-vous

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cumva intrigat de povestea trecuta am fost aseara pe la 8 jumate la aceeasi ceainarie de pe Edgar Quinet, pentru o clipa de liniste, asa cum suna sloganul lor.

Nu am avut parte de asa ceva, muzica (de la radio) era data foarte tare si trebuia sa te concentrezi ca sa auzi ce vorbeai cu celalalt. Am stat vreo jumatate de ora pana un chelner ne-a observat si ne-a adus meniurile si inca vreo jumatate pana ne-a adus ceaiurile.

In rastimpul asta ne-am adus aminte ca asta ar fi fost contextul ideal pentru vremurile din liceu sau facultate cand, pustani fiind si fara bani, trageam de o cola prin baruri sau cofetarii pentru ore intregi. Nu era cazul si aseara insa, vroiam doar sa bem un ceai de relaxare pentru o clipa de liniste inainte de sfarsitul zilei. Ceaiul l-am obtinut dupa vreo ora iar linistea deloc.

Noi o sa stam deoparte de ceaineria Rendez-vous de la Universitate pentru o perioada, lucru pe care vi-l recomandam si voua daca doriti un ceai intr-un loc linistit si intim.2 comentarii

Si din nou Rendez-vous
d
#1 -

?

eu am fost ieri...muzica se schimbase,intr-adevar, de acum vreun an de cand nu am mai trecut pe acolo,iar chelnerita se uita la noi de zici ca ii ceream cu nesimtire un amarat de ceai si o cola in cazul unei prietene...pe de alta parte,au venit destul de repede si a fost destul de relaxant cat am stat acolo..nu stiu,mie nu mi se pare cas-a schimbat chiar atat de mult

Si din nou Rendez-vous
Andy
#2 -

De acord

Total de acord cu acest review. De-a lungul timpului, sa zicem 1-2 ani de cand merg regulat in aceasta locatie, am avut parte de destule surprize nu tocmai potrivite cu o atmosfera de ceainarie. Televizorul mare din sala principala a sediului d ela Universitate e traznit ca nuca in perete, muzica de cele mai multe ori este destul de tare, iar chelneritele au probleme cu punctualitatea comenzilor chiar si in cazul unora simple si cu putini clienti. Toate astea pe langa problemele jenante legate de rezervari care apoi nu sunt respectate, lucru care ni s-a intamplat chiar cu ocazia unei onomastici, fiind poftiti foarte politicos de o domnisoara chelner sa binevoim sa schimbam masa deoarece incepand cu ora 8 masa era rezervata altor persoane(desi rezervarea noastra era facuta pana la ora 10)

N-as recomanda aceasta locatie decat o data sau de 2 ori. Exista altele mult mai bune unde merita sa devii client fidel.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera