Sex: Cat de mica inseamna mica?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
O intrebare profunda ne macina existenta: "Ce-i mai mica si mai mica decat... laba piciorului de furnica?" Raspunsul vine tot din intelepciunea rimat populara: "Intrebarea nu ne sperie, este... laba piciorului de bacterie".

Acestea fiind zise, cat de mica este... mica si cat de mare este mare?

Ca sa aflam raspunsul, recurgem la invataturile orientale antice - Kama Sutra povesteste ca in functie de marimea lingam-ului, barbatul se imparte in clasele:
- iepure, bou taur, si elefant. Este probabil evident care sunt corespondentele pe marimi.

Femeile au o oarecum alta clasificare, in functie de yoni: ele se impart in
- caprioare
, iepe si... tot elefanti (hilar, nu?). Ce mai spune Kama Sutra, inainte sa se lanseze intr-o teorie destul de anosta si lunga, este ca uniunile armonioase sunt intre parteneri de aceeasi dimensiune.

Desigur ca daca penisurile ar atarna in frunte, nu in pantaloni, ar fi mai simplu de stabilit preferintele de la bun inceput, altfel singura metoda e cea experimentala :)


Statistic vorbind, care este lungimea medie a penisului?

Mai multe surse (1, 2, 3) ne dau acelasi rezultat - lungimea medie intalnita la cei mai multi barbati (in jur de 25%) este de 14-15 cm. Sub aceasta, sta majoritatea, dispusa pe diverse lungimi. Peste 20cm este doar o mica (miiiica) minoritate.

cat de mica
sursa

Realitatea este ca nu exista notiunea de "prea mic" in contextul asta. Anatomia barbatului este complementara cu a femeii. Un penis este exact atat de lung cat sa poata ajuta la reproducere, nu este facut sa sondeze adancimile. In plus, un vagin (oricum elastic si "reglabil" prin constructie) este puternic inervat doar in prima treime/prima jumatate. Ce e mai departe... e doar parere.


Deci marimea nu conteaza?

Nu conteaza, atata vreme cat ai in vedere categoriile de mai sus - daca iti gasesti un partener pe masura si ai "tehnica", nu conteaza. (heh)
Daca nici tehnica, nici lungimea nu te ajuta, atunci e cam jale.

peniscop

Cum se poate lungi totusi un penis?

Dupa varsta de 20 de ani degeaba mai speri. Daca totusi nu ai fost inzestrat dupa standardele tale (sau ale restului de baieti din vestiare, dusuri, pisoare samd - e o chestie de ego julit, de fapt, nu? Putin va doare de "satisfactia" partii celelalte), exista niste false metode:

- nu merge cu pastile, alifii si frectii. Nici macar nu te deranja sa incerci.
- poti sa incerci sa iti atarni greutati - nu o sa te ajute sa il lungesti, vei arata destul de ridicol, dar te va ajuta sa iti imbunatatesti performantele sexuale.
- parul pubian, daca e ras, poate da impresia il poate dezvalui in toata lungimea.
- slabeste. Ideea e ca burta sa nu ii rapeasca din lungime.
- chirurgical: se taie ligamentul suspensor care sustine corpul (aveti aici o imagine in sectiune foarte explicativa), iar penisul va "cadea" mai jos, dand impresia ca e mai lung.
  Riscuri: nu o sa va cada chiar pe jos, dar o sa se cam balangane necontrolat. Nu se va mai ridica la fel de mult in erectie si se va mari riscul fracturilor.
- cosmetic - se injecteaza silicon sau alte grasimi - nu ajuta la lungire, ci la ingrosare.

Voi ce parere aveti? Marimea conteaza?4 comentarii

Sex: Cat de mica inseamna mica?
utopia
#1 -

Comentariu nou

normal ca marimea conteaza. e bine sa fie nici prea prea, nici foarte foarte. important e sa stie ce sa faca cu ea. e atat de simplu...

Sex: Cat de mica inseamna mica?
alexandra balan
#2 -

DA, conteaza

E trist sa tii ceva de marimea si grosimea degetului tau mic in mana chiar daca mai apoi se descurca foarte bine. Strica tot preludiul.
Am fost invatati ( nu stiu exact cand) ca marimea este foarte importanta, iar acum e foarte greu sa uitam asta.

Sex: Cat de mica inseamna mica?
Patrick Bateman
#3 -

Comentariu nou

God, some girls wander by mistake. Sau au degetul mic de la mana tare gros. Sau unii oameni sunt chiar diferiti!

Sex: Cat de mica inseamna mica?
benyx
#4 -

sa fie tren

grosime frate lasa marime

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera