Session Opening Party - in&out

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sambata noapte am fost invitati la Session Opening Party. Am onorat invitatia cu destul de mult entuziasm, trecuse ceva vreme de cand nu am mai avut o noapte de clubbing. Am ajuns in fata complexului Cotroceni pe la 23:30. Nu mi-a venit sa cred cat de multa lume se stransese. La fiecare colt de strada erau grupulete de clubberi dotati cu doze de bere sau sticle de vin la doi litri. La intrare era coada si nu am reusit sa intram decat dupa ce am asteptat vreo 45 de minute.

Session Opening Party

Ne-am stampilat si ne-am amestecat prin multime. Toata lumea era entuziasmata, euforica si se bucura de muzica pe care Prik o arunca peste ei. Nimeni nu avea stare. Dupa ce se agitau cateva minute inauntru grupulete-grupulete ieseau afara la o gura de aer. Cei de la intrare care verificau bratele stampilate au avut ceva de lucru, nu gluma.

Session Opening Party

Ne-am tot plimbat si noi, pentru a ne mai racori, inauntru atmosfera se incinsese destul de mult. Poate acesta este si motivul pentru care unii purtau ochelari de soare, gandindu-se ca daca clubul devenea un loc atat de hot trebuia sa existe si o sursa destul de puternica de lumina care sa cauzeze aceasta incalzire. Sau poate ca nu. Poate ca existau alte motive...

Session Opening Party

In plimbarile in & out am tot admirat costumatia de cele mai multe ori excentrica a clubberilor. Grupuletele care tot soseau ne-au adus aminte de filmul Human Traffic si ne-au facut sa ne gandim ca in spatele fiecarui grupulet exista o poveste de acest gen, multe telefoane si planificarea intregii nopti (ora si locul de intalnire, felul in care sa se imbrace, locul unde sa-si faca plinul inainte de a ajunge in club, locul de after hours etc.) 

Sa te gandesti ca intregul party cu tot cu ce se intampla inauntru si afara la colturile stradutelor ar putea foarte usor sa fie subiectul unui film despre un grup de reprezentantii ai subculturii si ca si tu esti prezent in cel loc si la acea ora si ai in spatele tau o poveste ce ar putea fi interesanta, iti ofera un sentiment placut.

Session Opening Party         

Dupa Prik a urmat Kozo, care a inceput minimalist, greu, apasator, dar antrenant, pentru ca mai apoi sa treaca incet-incet spre techno-house, ceva mai light si in acelasi timp solicitandu-te mult mai mult. Beat-urile lui Kozo ne-au tinut mai mult timp inauntru si ne-au facut sa ne bucuram ca inainte am folosit mult deodorant.

Session Open Party

Multimea era foarte incantata de ce-i auzea urechile si de atmosfera. Peste tot erau numai zambete, iar barul se afla sub stare de asediu de ceva vreme. Oamenii voiau sa se faca praf. Sa bea paharul de whiskey cu red bull care, dupa cei doi litri de vin sau bere consumati afara, sa le puna capac.

Daca e sambata noaptea si iesi in club nu urmaresti decat acest lucru, sa uiti de toate problemele, sa-ti rupi creierii, cu muzica, alcool si altele. Si in nici un caz nu o sa ajungi acasa decat a doua zi pe la ore decente, de genul 17:00 - 18:00. Ma rog, poate mi-am format eu o impresie gresita, insa cele din jur imi confirmau acest lucru, cel putin in majoritatea cazurilor.     

Session Opening Party

Kozo s-a lungit destul de mult. Era cam 02:30, iar veteranul Pascal Feos nu urcase inca pe scena. In jurul acestei ore, nefiind un clubber pur sange, oboseala si-a spus cuvantul, iar deshidratarea si picioarele obosite m-au impins cu parere de rau spre primul taxi.  

Mai multe poze in Galerie 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera