Seductia Nouvelle Vague

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cei care, la B'Estfest, au fost la Kaiser Chiefs si nu la Nouvelle Vague, printre care ma numar, au avut de ascultat povesti interminabile apoi despre cat de fermecator a fost concertul, cum erau fetele, cum era muzica, cum era magia creata.

Nouvelle Vague

Aseara, la Sala Palatului, am avut ocazia sa vedem ca da, aveau dreptate. Nouvelle Vague nu e o trupa de coveruri, cum e etichetata in sens peiorativ. A lua o melodie punk si a o face de nerecunoscut, cu voci suave si instrumente jucause, e mai mult de atat.

Nouvelle Vague

Nouvelle Vague sunt un filtru pentru muzica ce le place, se joaca, o descompun si o recompun intr-un puzzle cu noi intelesuri.

Nouvelle Vague

Sala Palatului era plina aseara, peste 3500 de oameni s-au asezat cuminti sa asculte Nouvelle Vague. Asezatul nu a durat mult, pentru ca muzica te facea sa vrei sa dansezi, sa te unduiesti, chiar daca nu-ti iesea la fel de bine ca celor doua fete de pe scena. :)

Nouvelle Vague

Publicul a stat mai mult in picioare, mai ales cand trebuia sa raspunda indemnurilor fetelor, pentru ca, nu-i asa, "Just because you have seats, it doesn't mean you have to use them".

Nouvelle Vague

Cele doua fete se completau reciproc, emanau senzualitate si pasiune, se miscau, dansau, treceau de la o stare la alta, intrau in diverse roluri, se metamorfozau. Vocea calda, profunda, aproape ireala a lui Melanie Pain te facea sa o asculti cu ochii inchisi, mai ales cand spunea, gingas, dupa Too drunk to fuck, "there's a good fuck here in Bucharest". :) Asta dupa ce ne-a pus pe toti sa tipam "fuck".

Nouvelle Vague

In schimb, Nadeah era witchy, pasionala, un pic noir (desi era imbracata in alb), cu miscari sincopate si cu o voce profunda, ragusita, mai ales cand punea sala sa faca "buzzzzzzz" pe Human Fly, care amintea cumva de rockul la feminin al anilor 70.

Nouvelle Vague

Se pare ca le-a placut atmosfera creata la Sala Palatului, au venit la doua bis-uri, au interactionat cu publicul si au venit apoi la after party in Gaia. Si noua ne-a placut mult de ei, publicul se mai oprea din aplauze, mai ales ca nu auzi in fiecare zi God save the queen cantata suav, cu cel mai frumos accent french graseiat.

Foto in galerie

Au cantat:

A forest
Dancing with myself
Ever fallen in love
Sweet and tender hooligan
Blue Monday
Human Fly
Guns of Brixton
Too drunk to fuck
God save the Queen
Just can't get enough
Teenage kicks
Dance with me
Bela Lugosi's dead
Friday night, Saturday Morning
Love will tear us apart
This is not a love song
In a manner of speaking4 comentarii

Seductia Nouvelle Vague
atlas
#1 -

Comentariu nou

breathtaking.....pacat de publicul patetic

Seductia Nouvelle Vague
mentosan
#2 -

superb

Genial concert. Loved every minute of it. :X

Pacat ca au cantat asa de putin though. :< Sau m-am simtit eu excelent si nu mi-am dat seama cand a trecut timpul?

Melanie a fost o prezenta completa. E deosebita din toate punctele de vedere. Boemia intruchipata.

Seductia Nouvelle Vague
X
#3 -

;)

in aceeasi nota: avem "sits"? parca era "seats", nu-i asa?

Seductia Nouvelle Vague
Cristina Foarfa
#4 -

Comentariu nou

mersi, stefan, am corectat. :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera