Sectorul 6, cum va place

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Primaria sectorului 6 are o idee foarte buna. Ne intreaba cum vrem sa infrumusetam sectorul, ce idei avem, ce imbunatatim, ce mai facem, ce dezvoltam.

Este vorba de un concurs numit "Orasul, asa cum ne-ar placea" care va premia si, mai ales, va pune in practica cel mai interesant proiect propus de infrumusetare si dezvoltare a sectorului 6.

Initiativa e excelenta. Executia lasa insa, cel putin la prima vedere, de dorit.  Concret, cei interesati se duc la primarie si vorbesc cu arhitectul-sef, Ovidiu Corduneanu.

Nu ar fi fost totusi potrivita o selectie prealabila a proiectelor? Pe mail sau prin posta? Spun asta gandindu-ma ca domnul Cordureanu, arhitect-sef, poate are altceva mai bun de facut decat sa asculte 8 ore/zi (presupunand ca bucurestenii chiar vor lua in serios initiativa primariei) proiecte si proiectute, care mai de care mai pline de imaginatie.

Oricum, ideea e buna. Bine promovata si bine pusa in practica, poate fi un model de atitudine in care este intrebat si "cetateanul de rand" despre problemele care il privesc direct. Si asta nu doar la alegerile electorale. Deci, daca sunteti in sectorul 6, ganditi-va cum vreti sa arate orasul si faceti un pic de copywriting si planning pentru el. :)

2 comentarii

Sectorul 6, cum va place
dragosh
#1 -

pai :)

eu as vrea sa demoleze Cora si Mall-ul si sa construiasca un parc in locul lor. aceste constructii au crescut traficul si poluarea in zona de 100 de ori...efectiv au "omorat"-o: trafic, zgomot, poluare, beton cat cuprinde.

Sectorul 6, cum va place
jobsessive
#2 -

... traim in Romania, ideile raman mereu la stadiul de initiative

... sincer, la modul in care se comporta "primarii", ajungi sa nu mai crezi in nimic ... personal, mi s-a acrit de ei si de toate initiativele lor, pentru ca nu sunt in stare sa termine nici ceea ce au inceput: meseriasii edili ai sectorului 6 s-au apucat de vreo doua luni sa renoveze strada Dezrobirii, si Uverturii (care strazi nu sunt cat podul Grant, amaritele) ... si, de cel putin doua luni, nu am vazut decat borduri noi (cu toate ca nu ma puteam plange de borduri, ci de starea jalnica a carosabilului pe Dezrobirii) ... masinile sunt pline de praf de la betonul raschetat, nu mai stii pe unde sa parchezi seara, drumul e desfundat si se circula cu 5km/h peste santuri si printre canale inalte de 10-15 cm, toate ajung sa tremure si sa vibreze in autoturismul chinuit in astfel de conditii ... si, culmea, dupa ce au 'barbierit" asfaltul, aproape au disparut, nu vezi nici picior de muncitor pe-acolo ... ok, am inteles ca au fost caldurile alea criminale, 40 de grade, etc, dar acum ce motive mai au ??? ... si zilele trec, o sa vina ploile (un alt motiv foarte bun sa o frece, "pe ploaie nu avem cum sa turnam asfalt, frate") si ne vom trezi in aceeasi situatie odata cu primul inghet ... e chiar penibil, stimabililor!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera