Seara de karaoke AC/DC in Fire Club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Recunoastem ca atunci cand ne-a venit ideea sa organizam concurs de karaoke cu bilete la AC/DC am ezitat putin: "oare se va inscrie lume?". Nu prea auzi piese AC/DC la karaoke si una e sa asculti o trupa si sa ii cunosti piesele si alta sa ai curajul sa canti la microfon, sub ochii critici ai publicului si mai ales ai juriului.

Spre surpriza noastra insa, nu numai ca s-a inscris multa lume dinainte, dar si acolo ne-au luat lista cu asalt. Ceea ce ne-a placut si mai mult a fost ca cei inscrisi direct in club nici nu prea stiau ca au posibilitatea sa castige bilete la concert, ei voiau sa cante de drag. Nu numai AC/DC, am primit cereri si de Scorpions si Sex Pistols :) - din pacate n-aveam. Cluburile din Bucuresti ar trebui sa se gandeasca serios la mania pentru karaoke, e o mina de aur.

Karaoke AC/DC Club Fire Karaoke AC/DC Club Fire

Inapoi la karaoke, concursul a inceput dupa lansarea albumului Iron Man 2, un fel de best of cu 15 piese de pe 10 albume: Shoot to Thrill, Rock 'N' Roll Damnation, Guns for Hire, Cold Hearted Man, Back in Black, Thunderstruck, If You Want Blood (You've Got It), Evil Walks, T.N.T., Hell Ain't a Bad Place to Be, Have a Drink on Me, The Razor's Edge, Let There Be Rock, War Machine, Highway to Hell.

Am avut 20 de oameni care au evoluat la sol aproape 2 ore in fata juriului, am avut cateva voci excelente pentru piesele AC/DC, altele bune dar mai putin potrivite pentru hard rock si am avut si oameni care au facut spectacol la microfon. Ba chiar si in jurul lui, cum a fost cazul celui de-al doilea concurent, care ne-a facut si o mica demonstratie de moara la podea. Plus duck walk-ul lui Angus, pe care l-am vazut la mai multi concurenti.

Karaoke AC/DC Club Fire Karaoke AC/DC Club Fire

Lista finala a concurentilor a fost: Alexandra Stan (una dintre favoritele publicului, cu o prestatie energica), Bogdan Coman, Radu Nedelcut, Dragos Stanciu (solistul trupei C.O.D.), Cristian Stavarache, Adriana Mormocea, Sorin Stanculescu, Valentin Andries, Alex Stroe, Andrei Badea, Bogdan Mucuta, Catalin Mihai, Alex Ionescu, Andrei Cristian, Alex Popoveniu, Octavian Paschia, Radu Stoian, Eugen Valentin si Maura si Alma.

Cele mai cantate piese (regulamentul spunea ca o piesa poate fi cantata de cel mult 3 ori pe seara) au fost Highway to Hell, You Shook Me All Night Long si Thunderstruck.

S-a incheiat concursul si juriul, care a dat concurentilor note intre 1 si 10 pentru prestatia scenica si pentru aptitudinile vocale, s-a apucat sa calculeze si sa faca topuri. Apropo de juriu, am avut acolo -si le multumim inca o data pentru prezenta- pe Alex Revenco, pe Lenti Chiriac (care de altfel a fost gazda serii dupa ce s-a terminat concursul), Costi Sandu, vocalul trupei NeXus, care ne-a facut surpriza sa cante si el la sfarsit o piesa AC/DC, si colegul nostru Dragos Chirila de la Metropotam.

Karaoke AC/DC Club Fire Karaoke AC/DC Club Fire

Castigatorii serii au fost:
Locul I: bilet AC/DC, DVD si poster - Dragos Stanciu (foto stanga sus)
Locul II: bilet AC/DC, CD si poster - Maura si Alma (foto dreapta sus)
Locul III: CD si poster - Bogdan Mucuta
(premii oferite de D&D East Entertainment)

Premiu special "pentru curaj" oferit de Nova Music: Sorin Stanculescu

Metropotamul isi cere scuze ca nu are inregistrari video, tehnologia a fost putin contra noastra aseara, si ii multumeste Flaviei Cozma pentru fotografii (galerie aici):

7 comentarii

Seara de karaoke AC/DC in Fire Club
gigi_scrum
#1 -

hotzi

nu e Mucuta!! vrem poze cu Zeul!!

Seara de karaoke AC/DC in Fire Club
alexandra stan
#2 -

hello

oricum ma bucur ca am participat si m-am distrat asa frumos dar nu am vazut nicio poza cu mine pe aici:)

Seara de karaoke AC/DC in Fire Club
Radu
#3 -

a fost fun :)

Come on!! Eu MA BUCUR ca nu e nici o poza cu mine :))

Seara de karaoke AC/DC in Fire Club
Alexandra Stan
#4 -

exact pt fun am venit si eu:)

chiar ca a fost super distractiv radu:)) mi-as dori sa ma mai intalnesc cu lumea care a cantat atunci sa ne readucem aminte sa bem si sa ne distram ce funny am fost:)) da chiar radule sa lasi si tu un id ceva..

Seara de karaoke AC/DC in Fire Club
george
#5 -

show de karaoke

cel mai tare show de karaoke la care merg in fiecare vineri este in hard rock cafe unde au peste 50.000 negative mp 3.

Seara de karaoke AC/DC in Fire Club
Lavinia
#6 -

spectacol de spectacol la karaoke

Draga George am citit aici comentariul tau si de curiozitate am fost si eu Vineri in Hard Rock Cafe. George ce am vazut acolo am ramas muta.... ala nu e show e super show.... super spectacol de karaoke. Eu sunt o impatimita a serilor de karaoke si am vizitat majoritatea localurilor unde se desfasoara acest eveniment, dar karaoke ca in Hard Rock Cafe nu am vazut nicaieri nu numai in Bucuresti dar nici in Europa.
Vreau sa iti marturisesc ca ai avut dreptate cu acel playlist de peste 50.000 melodii de karaoke.....am gasit Demis Rousos si Modern Talking, Rafaga si multe alte piese pe care nu le gasesti nicaieri la karaoke in Bucuresti. Am stat de vorba cu mc-dj-kj de la Hard Rock Cafe si am aflat cu surprindere ca in fiecare vineri la show-ul de karaoke, este transmisie live de acolo pe site-ul nicubunicu. Acum inteleg de ce toti solisti si solistele de karaoke merg acolo vineri seara ....este cel mai profesional show de karaoke din Bucuresti. In fiecare Vineri seara sunt clienta fidela la programul de karaoke din Hard Rock Cafe.

Seara de karaoke AC/DC in Fire Club
Pato
#7 -

trupa bucuresteana cauta VOCALIST(A) ptr proiect AC/DC TRIBUTE-URGENT!!

trupa bucuresteana cauta VOCALIST(A) ptr proiect AC/DC TRIBUTE-URGENT!!
0723-426572
peetee_62@yahoo.com

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera