Se deschide Green Hours 2!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Au trecut vreo cateva luni de la scandalul Green Hours, despre care cu siguranta ati auzit (a facut ceva valva, mai ales prin lumea artistilor). Astfel c-am avut miscarea Occupy Green Hours, masti de hartie cu fata lui Voicu Radescu (patronul Green), scrisori deschise, declaratii, amintiri din cei 18 ani de existenta in zona artelor si culturii independente..

Dar acum avem Green Hours 2! Da, Green Hours nu cedeaza, ci se extinde cu Green Hours 2, care se deschide oficial incepand cu 15 decembrie si va fi inaugurat cu spectacolul "Confesiunile unui caine". Unde va fi mai exact noul spatiu artistic si cultural independent? Pe terasa acoperita a bazinului de inot si polo Dinamo, din incinta complexului sportiv cu acelasi nume.

Ni se promite acelasi stil boem prea bine cunoscut din Calea Victoriei 120, precum si discount-uri artistice. Ambianta inedita, chiar insolita din Stefan cel Mare se anunta perfecta pentru spiritul Green Hours - teatru, jazz, muzica alternativa/electronica, lansari de carte, expozitii.. Noi suntem mega-curiosi sa le calcam pragul si vom reveni cu poze in cel mai scurt timp!

Dupa inaugurarea de sambata suntem asteptati duminica, 16 decembrie, in ambele locatii:

- public de teatru la Green Hours din Calea Victoriei pentru spectacolul "Le salon des enfants terribles" de la ora 21 (in salonul de la parterul cladirii);

- public de jazz in Green Hours 2 din Stefan cel Mare, tot de la ora 21, la concertul "Aleea Cosmonautilor (anii '60)" cu Nadia Trohin (voce), Mircea Tiberian (pian) & Catalin Milea (saxofon), carora li se vor alatura studenti de la Conservator – se va lasa probabil cu primul jam session din Green Hours 2!


Planuri de viitor? Crearea in Bucuresti a inca unei zone de producere, prezentare si diseminare a muzicii, teatrului contemporan si artelor vii, indraznete, in miscare. Noi le dorim succes si asteptam parerile voastre.

Sursa foto: pagina de Facebook Green Hours, unde puteti gasi programul si evenimentele viitoare

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera