Se deschid centrele de inchiriat biciclete din Bucuresti (aprilie 2012)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Le cam duceati lipsa, nu? Bicicletelor de inchiriat, vrem sa spunem. Ei bine, a venit vremea de deschidere a centrelor de inchiriat biciclete in Bucuresti. In zilele urmatoare au loc chiar doua asemenea evenimente:

6 aprilie, Cicloteque

- pe 6 aprilie se deschid primele 3 centre (din 6), adica cele din parcurile Tineretului, Titan si Herastrau. 100 de biciclete si echipamentul de protectie necesar sunt puse la dispozitia amatorilor de mers pe bicicleta din Bucuresti in fiecare zi a saptamanii intre 12.00 si 20.00.

- in a doua jumatate a lunii aprilie vor fi deschise si centrele din parcul Drumul Taberei, de la Facultatea de Drept si statia din zona Pietei Romane, de la Centrul Public al Fundatiei Soros (vom reveni cu un update la vremea potrivita)

- reamintim ca preturile de inchiriat la Cicloteque sunt 2 lei pe ora, 10 lei pe zi (reduse la jumatate pentru studenti)

- mai multe detalii pe cicloteque.ro

bicicleta cicloteque

7 aprilie, I'Velo

- cand si unde? ora 11:00, zona Expoflora, Herastrau

- ce se mai intampla acolo? O conferinta de presa (cu prezenta autoritatilor, mass-media, echipele Raiffeisen Bank si Green Revolution) si un tur ciclist.

- reamintim ca inchirierea unei biciclete de la I'Velo pentru 2 ore este gratuita.

- mai multe detalii pe ivelo.ro

Se mai precizeaza urmatorul detaliu, foarte important:

I’Velo 2012 se prezinta cu o noua infatisare a centrelor, un nou sistem de inchiriere a bicicletei, posibilitatea de inapoiere a bicicletei in orice punct de inchiriere si pune la dispozitia utilizatorilor 950 de biciclete in 6 orase: Bucuresti, Timisoara (nou), Cluj, Iasi, Constanta, Brasov.

bicicleta ivelo

S-ar putea sa te mai intereseze si: Centre de inchiriat biciclete, adrese si preturi, in Bucuresti si in tara (preturi din 2010, to be updated).
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera