Saptamana pe bloguri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
poza

- ati fost sa votati? N-ati fost? Nici nu stiati ca azi sunt alegeri... Pentru un sinopsis al varfurilor zilei de alegeri, consultati ardeimedia. Tot acolo gasiti si grupele de calificare la CM de fotbal din 2010.

- tot despre electorale si tot via Andrei ne bucuram impreuna de versatilitatea limbii romane, de guma PNL-ista si mai ales de campania care ne indeamna sa mestecam (usor rumegat, n.r.), sa-i inghetam si sa... simtim cat de bine e sa stim?! (consumul excesiv de guma de mestecat, cu sau fara politica, poate avea efecte laxative)

- o cafea solubila instant cu multe secretii mamare de vaca, va rog. [O_o] Un ness cu lapte, zic. (o poveste de la textier)

- owlspotting ne prezinta, ca in fiecare luna, noua Esquire - in decembrie, in numarul viitor, avem la trecut. Igu, adica, cu toate amintirile noastre.

- si apropo de trecut, adrian.filozofie haladuieste prin amintirile muzicale cu care a(m) crescut, episodul I. Ouch. Chiar, va mai amintiti de Snow? :)

- ecostin ne invata cum sa recuperam un CD sau DVD foarte zgariat; seamana cu sfaturile bunicii, dar asteptam neaparat feedback la tehnica asta. Sau macar retete noi: DVD au gratin, CD flambe sau tort multietajat cu ROM.

- despre comunicarea intre lumile paralele, cateodata instabila, mai ales in versiune beta, ne spune Alex Brie, exasperat de Yahoo messenger pentru Mac-uri :)

- derdelus.ro da cu tifla si cu bulgarele si imprastie vestea ca e deja zapada buna pe partii (via Radu Ionescu).

- cu lacrimi in ochi (partial de la prea mult televizor), citim (disperati precum nevestele) pe tvblog despre greva scenaristilor din L.A., care a agatat in cui productia serialelor (Prison Break, Heroes, s.a.) care ne picura zilnic viata in vena cand ne deconectam de la usb.

- Blogaria 2 s-a terminat cu bataie. Bloggerii sangeranzi de vopsea au umplut o padure de langa Giurgiu (sau aventuri de la paintball via subiectiv).

- hajdu tamas pare sa se fi plimbat cu masina timpului pe vremurile cand bunicii jucau bâza in pantaloni scurti.

- si apropo de vremuri duse, cum ar suna un Tom Sawyer repovestit pentru adulti de Brumaru? "...ca un deliciu al singuratatii de acum".Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera