Saptamana pe bloguri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

- BolaDeNieve are un inceput de toamna misto, cu Tarantino la mall, dat in masinute si supa in Tineretului, vin la Verona, bere si Guano Apes in Control. Frumos, chiar ni se facuse si noua dor de toamna.  

- Gigel ne spune cum a petrecut o noapte cu manelistii (deasupra) si politistii (la telefon), funny, dar trist de adevarat. Gigel, we feel for you!

- Ionut isi justifica optiunea de a-l vota pe Crin Antonescu si ne transmite ca Oprescu-i ca Basescu, asa o fi, aruncati si voi un ochi.

- Bancile vor sa ne ia si ultimul banut, chiar daca trebuie sa cheltuiasca de cinci ori mai mult pentru acest lucru, daca nu ne credeti cititi ce zice Geocer.

- Bucurestiul e frumos, cel putin pentru Ilana, dar si ea, ca multi altii, are o problema cu bucurestenii, nu neaparat cu orasul. Asa si planeta e frumoasa, pacat ca e locuita.

- Dani din Oradea viseaza la parcarile inteligente din Bucuresti, noi credem ca nu sunt tocmai grozave, poate si pentru ca nimeni nu ne-a transmis pe o cale oficiala detalii despre aceste parcari - ce se intampla, iarna, daca ninge foarte mult, exista posibilitatea rasturnarii? Ce se intampla daca se intrerupe curentul? Ce se poate intampla in caz de cutremur? etc.

- Daca aveti probleme la orele de limba romana, mai exact la lectia cu Harap-Alb, cititi la Gogu Kaiser cum a lucrat Creanga la capodopera. Cititi chiar si daca nu aveti probleme, o sa radeti de o sa sughitati OMG-uri.  

- Nenea Cosmos a fost la Disneyland, vedeti cum i s-a parut. 1 comentariu

Saptamana pe bloguri
lau
#1 -

articol

tare faza cu Gigel. :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera