Sambata seara la muzeu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ne-am bucurat foarte mult sa auzim de organizarea "noptii muzeelor deschise la MNAC" pentru ca, pe langa simpatia pe care o avem pentru MNAC (suntem acolo in fiecare weekend), am crezut ca e o ocazie foarte buna de promovare a ceea ce se intampla cu adevarat cool prin oras.

Ei bine, se pare ca nu am fost singurii intrucat sambata seara a fost destul de aglomerat - cozile lungi la intrare sau la bar sau lumea calcandu-se pe picioare ne-au facut sa ne gandim ca la noi initiativele bune si de o astfel de amploare au nevoie de o organizare pe masura.

Probabil ca nimeni nu preconiza numarul mare de simpatizati ai artei contemporane la ceas de noapte, atrasi probabil si de Peroni-ul gratis.Cele doua momente care au retinut atentia publicului au fost lansarea Omagiu, scurta si cu o sonorizare care acoperea cu greu aglomeratia mare, foarte mare de pe terasa si licitatia de Conversi "stilizati" de artisti conmporani, precum si de cateva lucrari de arta.

Din pacate, deoarece s-a intarziat destul de mult, licitatia nu a avut mare succes. Nu s-a vandut tot si ceea ce s-a vandut s-a dat la pretul de pornire - 100 RON pentru Conversi si 1000 RON pentru lucrarile de arta - preturi mici si simbolice, mai degraba, pentru ceea ce reprezentau.Altfel, lume buna si neasteptat de multi publicitari desi in paralel era petrecerea post-Ad'Or la Embryo, acolo unde s-a si dus apoi si o parte din lumea de la MNAC sa sarbatoreasca numarul 3 din Omagiu.

Mai mult, se pare ca evenimentul a avut impact intrucat am auzit multi oameni de varste variate pe strada vorbind de eveniment chiar in termeni laudativi.

In afara de inghesuiala care nu ne lasa sa respiram, si noua ne-a placut, ne-am plimbat prin muzeu si ne-am bucurat cand am gasit un colt de terasa de unde se vedeau aproape ireal niste pasari albe pe cer noaptea, luminate probabil de reflectoarele de la Casa Poporului.1 comentariu

Sambata seara la muzeu
mara
#1 -

subscriu

am fost si noi, pentru prima oara, din pacate, dar vom repeta 'iesirea', din fericire...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera