Salvati cafeneaua Mizu!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De obicei ne bucuram sa va anuntam ceva nou in Bucuresti. Azi va spunem cu parere de rau despre ceva care o sa se inchida.

mizu6

Cafeneaua Mizu, din coasta Novotelului, deschisa doar de 6-7 luni, se inchide in vreo 2-3 saptamani. De ce?! (Zambet jenat) "Nu prea a avut succes."

Intr-un oras in care locurile linistite si "cu ambient" pot fi numarate pe degete, si plasata mai mult decat bine, la 10 metri de Calea Victoriei si B1 TV, cum poate ceva care intruneste caracteristicile astea sa nu aiba succes?

mizu1

mizu2

Cand intri din dogoarea cuptorului de afara, parca se face stop-cadru. Ajungi intr-un gri perlat imaculat, ca intr-o scoica. E racoare! E curat, sunt oglinzi, sunt linii drepte si colturi. Are ceva oriental, dat nu de vreun aer exotic, ci de curatenia formelor.

Muzica e placuta, ajuta la impresia de racoare (cateva accente clasice, apoi trance si ambientala), iar preturile nu sunt mari (cafele mai simple sau mai ornate, de la 7 la 12 lei), cocktailuri 12-15, sucuri de fructe naturale 9-10 lei.

mizu5

mizu6

Din pacate eram singurul client, dar din fericire am putut sa haladuiesc facand poze. Nu prea e verbul potrivit, pentru ca e micuta - 4-5 mese de oglinda in care se reflecta 3 femei gigantice si fotolii negre, cub.

Coborand pe scara de sticla.....

mizu4

...am descoperit si subsolul, care e excelent, pentru ca aduce a strip joint si are neoane mov:

mizu3

Daca sunteti prin centru si aveti chef de o cafea sau un suc la racoare, lasati terasele. Salvati cafeneaua Mizu :-(1 comentariu

Salvati cafeneaua Mizu!
Teadora
#1 -

program

Cred si eu ca se inchide. Vroiam sa mergem si noi gasca undeva nou, am sunat la ei sa facem rezervare si ne-au spus ca se inchide la ora 23. Pai asa se face?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera