Salonul cu Bunatati, un iarmaroc in oras

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pofteste la targ sa-ti alegi produse traditionale romanesti, sa te plimbi la balci si sa inspiri aerul de iarmaroc asa cum era el odata: un loc in care negustorii aduceau marfa proaspata sau obiecte mestesugarite cu drag si nu ti le vindeau pana nu stiai povestea lor sau pana nu schimbai o vorba si o povata cu omul de la taraba.

Esti curios sa afli cum era la un balci? Daca da, poti sa-ti faci plinul, atat cel cu produse diverse cat si un refill la borcanul de curiozitati, la Salonul cu Bunatati, iarmaroc din Centrul Vechi. Targul incepe vineri si agitatia de balci dureaza pana duminica, in fiecare zi intre 10:00 si 20:00. 

salonul cu bunatati

La targ vor incinge tarabele producatori traditionali de produse alimentare: magiun, branza, covrigi, ciocolata de casa, palinca, turta dulce, braga si alte bunatati, dar aici vei gasi si produse BIO, accesorii handmade si vintage, decoratiuni, antichitati...ca sa mai, un balci in toata regula.

Iarmarocul in societatea moderna si-a facut loc intr-o casa de pe Calea Victoriei, la nr. 151, in Casa Cesianu. Cum negotul nu e niciodata suficient, la Salonul cu Bunatati vor fi si expozitii de arta si costume, concursuri si work-shop-uri. Ne asteapta un week-end plin, asa ca hai sa ne incarcam cu energie la balci.2 comentarii

Salonul cu Bunatati, un iarmaroc in oras
Amaranta
#1 -

Centrul Vechi ...

... e la celalalt capat al Caii Victoriei :P

Salonul cu Bunatati, un iarmaroc in oras
Irina
#2 -

Corect...

Dap, stim, dar asa si-au intitulat ei proiectul. Un nume de cod :-)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera