S-a deschis prima florarie digitala de la metrou

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Statia Victoriei (M2) nu este doar gazda primei biblioteci digitale de la metrou, ci si a primei florarii digitale de la metrou. Mizand pe ideea ca drumurile lungi cu metroul iti ofera sansa de a te gandi la cei dragi, cei de la Vodafone, in parteneriat cu Metrorex si floridelux.ro, ofera posibilitatea trimiterii unui buchet de flori oriunde in tara prin simpla scanare a unui QR code.

La o prima vedere pare o idee buna de economisire a timpului - sa fim seriosi, cine mai are vreme astazi sa alerge dupa flori sau sa stea pe net cautand florarii online? Cum s-ar zice, this is the future.

Florile se presupune ca ajung la destinatie intr-un interval de cel mult 24 de ore, iar buchetele pot contine mesaje tipizate ca "Ma gandeam la tine", "Nu-mi trebuie un motiv", "Ne vedem in weekend?", "Chiar daca nu e ziua ta", "Nu stiu cum sa iti spun", "Nu am uitat".

"Am pornit de la ideea ca, printre cei care urca si coboara grabiti intre statii, exista si oameni care se gandesc la cei dragi. Oameni care adora surprizele, dar parca si mai mult adora sa faca surprize celorlalti si nu au nevoie de un motiv special pentru asta", a spus Angus Slater, Chief Marketing Officer la Vodafone Romania.

Campania este disponibila si pe florariadigitala.ro, pentru cei care nu sunt din Bucuresti, nu prea circula cu metroul sau nu ajung chiar la Victoriei. Pretul buchetelor porneste de la 7 euro (pret fara TVA), dar include si cheltuielile de transport. Evident, pentru clientii Vodafone, preturile sunt ceva mai mici. Plata se poate face prin SMS, direct pe factura de telefon sau prin intermediul creditului PrePay disponibil pe cartela - toate acestea fiind valabile indiferent de retea.

Prima florarie digitala de la metrou este disponibila pana la 30 noiembrie 2012. Poate o incercati si ne spuneti si noua cum si daca functioneaza.
2 comentarii

S-a deschis prima florarie digitala de la metrou
L2
#1 -

eu nu stiu pe nimeni care urca si coboara INTRE statii... :)

[...]"printre cei care urca si coboara grabiti intre statii"[...]

S-a deschis prima florarie digitala de la metrou
Mihai
#2 -

nu vad care e spilul
...adica exista o gramada de florarii de pe care pot sa comand cu telefonul meu Android, la acelasi pret, si primesc mai mult. De la Buchete am luat buchet de 5 trandafiri la 56 ron alaltaieri

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera