Roisin Murphy, o diva electro la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe scena B'Estfest din vara, Roisin Murphy a fost una dintre cele mai mari surprize. A venit, a cantat, a dansat, a facut spectacol impreuna cu dansatoarele, a schimbat multe costume si ne-a lasat vrand mai mult...

BESTFEST 2008 - Roisin Murphy

Si iata ca pe 5 noiembrie, Roisin Murphy se intoarce in Bucuresti, la Sala Polivalenta. Da, pentru ca merita o sala mare, unde lumea sa poata dansa in voie. Am primit deja o doza mica de electro-pop si abia asteptam sa avem parte de un concert ca la carte. Sau macar mai lung.

Roisin Murphy a facut parte din trupa Moloko timp de noua ani, timp in care a lansat sase albume. Dupa despartirea de partenerul de trupa, Mark Brydon, cantareata de origina irlandeza a lansat doua proiecte solo, Ruby Blue si Overpowered. Ambele de muzica electronica, dar intr-un stil diferit de cantecele Moloko.

Astfel, Roisin a reusit sa-si atraga noi fani. Primul sau album solo, Ruby Blue a fost creat impreuna cu Mathew Herbert, in studioul acestuia, si a fost un experiment total pentru artista. Nu a reprezentat doar distantarea de ceea ce facea inainte cu Brydon, dar si s-a jucat foarte mult cu sunetele si beaturile.

Creativitatea si originalitatea au fost mereu punctul forte al lui Roisin, lucru care se poate vedea in videoclipurile si concertele sale. Respecta regulile unui showman woman si nu ii este frica sa isi socheze fanii. Si acum mai vorbesc oamenii despre cum s-a luat la bataie cu dansatoarele la B'Estfest.

Overpowered este un album co-scris si co-produs de Roisin impreuna cu producatori cunoscuti precum Seiji, Andy Cato (Groove Armada), Jimmy Douglas si Richard X. Rezultatul este unul dominat de influente disco care au castigat nu doar urechile criticilor, dar si iubitorilor de muzica electronica din lumea intreaga. Inclusiv din Romania.

Biletele pentru concertul din noiembrie costa 75 de lei si pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta.

Un mic preview muzical aici2 comentarii

Roisin Murphy, o diva electro la Bucuresti
alex
#1 -

Comentariu nou

Yeeeee I love Roisin!!!

Roisin Murphy, o diva electro la Bucuresti
catalin
#2 -

front row!

biletele deja pregatite !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera