Revelatii platinate despre PR

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Draga, ia uite ce am primit la birou! Nu, tu, nu e... hihihihi, ce crezi tu, hi, nu, nu, esti nebunatica astazi, tu! Nu, tu, uite ce am primit noi, fetele, la birou. Prin posta, tu!

penis verde cu margele lol
Click pentru... a o vedea mare :)))

Tu, era ca un fel de felicitare, asa. Fetele ziceau ceva de "material promotional" si PR la siteul asta... Da, tu, era reclama! Da, da, la site. Uite ce idee au avut fetele de-acolo, sa ne trimita.... hihihihi, obiectul, din carton verde cu margelute pe el. Nu glumesc, tu! Hihihi!

Are si mesaj, tu. E foarte profund! " Doar pentru asta, nu inseamna ca trebuie sa conduca!" Tu, nu se refera la condusul de masina, nu? Oricum, am avut o revelatie. Asa e! Nu trebuie sa conduca!

Oricum, nu ma mai inteleg asa bine cu Iubi. Ne-am cam racit. Si uite, siteul se adreseaza femeilor singure. Si eu ma simt cam singura. Asa ca, da, am hotarat ca trebuie sa fiu puternica, frumoasa, minunata, in-te-li-geanta! Sa incerc lucruri noi (hihihi, imi place finalul de aici)! Sa-mi dau demisia! Sa fiu cu job sau fara job? Daca ma casatoresc inseamna ca sunt minus, da? Oricum, trebuie sa-mi stabilesc un nivel de demnitate! Cam cat peste nivelul marii?

O sa iau eu "materialul". Cred ca il pun in rama! Tu, e de colectie, uite, arta! Altfel... de ce ar fi verde?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera