Restaurantul saptamanii - Mamma Leone

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand trebuie sa spun numele restaurantul pescaresc de care vorbim astazi, inevitabil suna cam asa: Mmmmmmamaa... Leone. Pentru ca imi amintesc de mancarea de acolo si brusc abilitatilor mele lingvistice li se face foame. Sau mai exact pofta. O pofta din aia mare, care ma mai apuca impreuna cu dorul de mare. Un bors de peste de la mama lui, ce utopie mai utopica (e o gluma, nu sariti cu analizele stilistice) sa ai la finalul iernii, intr-un Bucuresti fara iesire la mare?

Se poate, zice ea si se pregateste sa termine repede programul pe ziua de azi sa mai manance o ciorba de perisoare de peste. La Mamma Leone m-am dus prima data cu suspiciune scris pe frunte. Cum sa pot manca peste proaspat, bine preparat si sa nu fiu pe plaja? Mmm, se poate. Ok, vroiam sa evit fraza asta sa nu ma acuzati de prea multe laude, dar nu ma pot abtine. Mancarea e ge-ni-a-la! Geniala.

La Mama Leone patronii sunt din Mangalia si bine fac ca nu-si adapteaza retetele mersului inspre vest. Restaurantul, deschis in noiembrie anul trecut, are si un corespondent la mare, mai exact intre Neptun si Olimp. Clientii care mancau acolo s-au suparat ca vara e numai una  si l-au somat pe patron, domnul Nelu Anca, sa deschida un loc de acest fel si in Bucuresti, ca sa aiba preparate de peste la discretie si cand sunt minus treizeci de grade afara. Zis si (bine) facut.

La masa nu vin numai chelnerii. Vine si seful de sala, vine si manager-ul, toata lumea te intreaba daca mancarea e buna, iti recomanda diverse bunatati, iti mai aduce ceva, te mai intreaba inca o data, iti explica modul de preparare, te mai intreaba, sunt foarte amabili si deschisi, va imprieteniti, aflati mai multe despre peste, retete, secrete. Din pacate nu prea poti sa le raspunzi mereu, pentru ca esti ocupat sa scoti oasele de la peste cat mai repede.

Am aflat de la dansii si istoria pestelui de dinainte de a se gasi pe farfuria din fata noastra. O data la trei zile, se duc la Mangalia sa ia peste proaspat pescuit din mare. Deci nu trebuie sa ne facem nici cea mai mica grija ca ar putea fi congelat. Nu, mai are putin si-ti inoata in sosul din farfurie. :) Pana si pestele fume, despre care oricine ar fi putut crede ca e cumparat de la supermarket, se face acolo. Mai exact la Mangalia, in the house, fiind adus apoi la Bucuresti.

Incepem cu o gustare. Gustarea noastra a constat in icre de stiuca (delicioase) si un platou cu rechin afumat, morun, nisetru, lufar (nu mai mancasem niciodata lufar, dar in mod sigur vom mai manca) hamsii, ceapa rosie si lamaie. Tot la gustari, pe langa icrele de crap (10 ron) sau de stiuca, mai puteti incerca salata cu fructe de mare (30 ron) sau, daca vreti ceva rafinat, icre de Beluga sau de Manciuria. Mai gasiti tot aici rapana cu sos de usturoi (25 ron), lufar marinat (5 ron) sau cega afumata (10 ron).

Continuam cu borsul de peste (7 ron), bogat in diverse tipuri de inotatoare si condimentat cu otet picant si cu ardei iute. Ca varianta, borsul cu perisoare din peste, la fel de gustos, cu perisoarele nici prea tari, dar nici prea moi. Continuam cu inca un bors de peste. Serios, asta e reactia, ca nu poti concepe ca farfuria e goala. Trist. Data viitoare o sa incercam ciorba de sturion a la Mamma Leone (9 ron).

La felul doi, am incercat mai multe lucruri (nu la aceeasi masa, bineinteles). De exemplu chefal pe gratar (crocant si bun, 6 ron/100gr, cu garnitura de brocoli proaspat sau cartofi natur, totul plutind intr-un sos delicios de verdeturi cu hrean. Chiar mai buna decat chefalul a fost specialitatea Mamma Leone (25 ron), mai exact cega si somn la cuptor, cu sos de rosii, usturoi, coniac si vin sau cea frantuzeasca (morun cu ciuperci si sos alb). Iar cativa prieteni de incredere ne-au spus ca saramura merita toate laudele, ca tochitura de peste cu mamaliguta (20 ron) vrei sa o iei acasa cu oala cu tot, ca somonul cu sos alb, olandez (15 ron) e foarte bun si ca frigaruile (18 ron) au un "ceva, asa, nu pot sa-ti descriu".

Frigarui mai sunt si din cozi de raci cu fructe exotice (30 ron) iar racii din care urmeaza sa fie preparati sunt vii... i-am vazut...credeti-ne. Mai puteti incerca si diverse combinatii cu salau, scrumbie, nisetru, dorada, caracatita, morun, pastruga, rechin cu o gramada de sosuri, de la sos de soia pana la sos alb cu ciuperci si smantana. Iar daca vreti neaparat spaghete, suna bine cele cu scoici (12 ron) sau cele cu somon (24 ron).

In meniu mai gasesim si preparate pe baza de pui sau vita, muschi de porc, specialitati italiene, dar nici macar nu ne-a trecut prin cap sa le incercam. E ca si cum ai sta intr-o barca, pe mare, imbracat la patru ace si preocupat doar de laptop, fara sa vezi nimic in jur. Intr-un restarant pescaresc, mai ales in Bucuresti, multumesti in gand sortii ca a facut o schimbare in meniul tau si incerci toate inotatoarele disponibile. Si credeti-ne, trebuie sa mergi cateva saptamani la rand sa le termini pe toate. Vorba CristineiP - "Nu mai pooooot! Sa las furculita din mana, ce credeai?". Chiar asa.

La desert, prima data am vrut sa ne luam papanasi. Domnul Nelu Anca s-a uitat urat la noi si ne-a zis ca ne aduce dansul ceva bun. Noi, spasiti si vinovati, n-am putut decat sa fim de acord. Si ne-a adus placinta dobrogeana cu branza si placinta cu mere. Nu mai vrem papanasi! Amandoua placintele erau calde, se topeau la propriu in gura si in mod cert iti faceau ziua mai frumoasa si mai prietenoasa. Domnul Nelu Anca: "V-am spus eu!". Corect.

Inca ceva. Daca pana acum ne-am speriat de preturile la preparate cu peste din orice restaurant, unde o bucatica de 5 cm pe 5 costa mai mult de 40 ron, la Mamma Leone nu trebuie sa ne facem griji. Preturile sunt decente, nici prea mari sa ne stea osul de peste in gat, nici prea mici sa ne stea acelasi os in gat la gandul pestelui care ar putea sa nu fie proaspat.

Restaurantul e destul de marisor, intr-o casa veche, decorata cu gust, cu bucataria prin a carei fereastra poti sa vezi ce face pestele tau si cu o terasa despre care o sa va spunem mai multe cand se face mai cald afara.

In concluzie, e un loc perfect sa-ti amintesti de mare si sa mananci specialitati din peste delicioase. Deja nu mai conteaza cu cine te duci, cand vine borsul, poti sa fii si singur. :)

Pentru un mic tur virtual, pentru un dans al racilor vii si pentru o prezentare stiintifica a tipurilor de peste, aveti aici un VIDEO simpatic.

Pe aceeasi tema:




38 comentarii

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
fry
#1 -

warning!

inainte sa mergeti la acest restaurant va sfatuiesc sa cititi un review alternativ la Mama Leonne (facut de mine dupa ce m-am ars rau cu nea Nelu last Sunday), pentru ca macar sa mergeti pregatiti sufleteste si cu bani (multi) la voi daca tot va mai bate gandul.

review aici: http://www.lifesux.ro/cat00197/art2623134284/

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Cornel
#2 -

peste

Am citit, că unii vor diverse varietăţi de peşte prospăt de la Marea Neagră, dar nu numai scris în Menu ca să dea bine, ci şi în realitate, şi care să fie preparat in multe feluri traditionale si fără fiţe importate din F sau I, amabilitate maxima a patronului şi a restului personalului etc. Foarte bine pusă problema, că puţine locuri în Bucureşti sunt astfel de primitoare ca la Mama Leone. Doar numele cârciumii mi se pare prost ales. Mai bine era "Ca La Mangalia".
DAR!! Sfat: când esti mai strâmtorat cu banii du-ţi prietena la KFC sau la alt fast-food, unde sa-i povesteşti, cum că ar fi în Bucureşti o cârciumă cu specific de peşte neegalat încă prin Bucureşti. Încercaţi şi pastele italieneşti de la Mama Leone. Veţi fi chiar surprinşi!!

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
cristi
#3 -

mda

Eram client fidel al localului pana azi. Astazi din pacate au scumpit chefalul, dar au omis sa actualizeze si meniul. Penibil. Nu cred ca mai merg pe-acolo prea curand.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Dana
#4 -

Mama leone

Am fost de doua ori aici si de fiecare data pestele a fost proaspat si gustos. Nu stiu daca la fel stau lucrurile cu fructele de mare, o prietena si-a luat salata si arata si avea gust exact la fel cu cea din Mega Image.
Cat despre preturi...noi am platit 180 RON pentru bors pescaresc (delicios), icre (de stiuca - le recomand cu caldura; nu sunt la gramaj, o portie consistenta costa 12,5 RON), scoici in sos de rosii, chiftelute de peste si gujoane, plachie de crap (cate o portie din fiecare) + o sticla de Jidvei. Mi s-a parut ok, nu stiu daca in alta parte gasesti peste proaspat si bine facut la un pret mai mic.
Interiorul nu e stralucit, casa e frumoasa, insa nu a fost decorata cu cine stie ce gust, au televisor in una din camere, frigider de inghetata, cum spuneam arata cam ieftin. Dar ce poti cere mai mult de la o pescarie?;-)
Chelnerii sunt prietenosi si reactioneaza la doleante (le-am cerut sa dea muzica mai incet si cum eram doar noi inauntru au facut-o imediat).
Mie mi-a placut, ma mai duc;-)

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
ana
#5 -

cica rezervare

Buna tuturor,
As fi vrut si eu sa va povestesc experienta mea de la acest resturant, care mi s-a parut foarte interesant. Am facut rezervare, care mi s-a confirmat si m-am trezit ca am ajuns acolo, cu toti prietenii si nu figuram cu vreo rezervare...asa ca am plecat cu totii dezamagiti din start.
Nu stiu cand am sa mai revin...si daca mai revin la mama...lor.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
marian
#6 -

rama

Am fost si azi la crasma. Daca treci peste jovialitatea excesiva a patronului, care nu ezita sa te bata pe burtica, mai ales daca simte banutzul, am gasit o rama, de altfel naturala, in frunza de salata. Vesel si spontan, ca orice roman verde, ospatarul (maitre) ne-a explicat ca e dela ardeiul iute, ca alea de salata sunt mari si albe. POFTA BUNA! In rest se gateste bine, gustos chiar, ceea ce e rar pt Bucuresti. REVIN in Catzavencu...

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Ikemaua
#7 -

Mama Leone

Am fost neplacut impresionata de familiaritatea cu care te abordeaza patronul si seful de restaurant (cred), grosolana abordarea si mai ales faptul ca incearca cu tot dinadinsul sa iti bage pe gat felurile de mancare scumpe (si nu intotdeauna bune). Comportamentul asta tine poate la Mangalia, in vacanta, cu turistii care oricum nu mai vin a doua oara, dar daca vor sa isi faca o clientela stabila aici nu prea cred ca au adoptat reteta cea mai buna. Eu una nu ma mai duc ever, si nici prietenii mei.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
andrei
#8 -

mama leone

e o porcarie, patronul e obositor...ii cearta pe angajati de fata cu clientii...ultima data cand am fost acolo preturile din meniu erau altele fata de cele de pe nota de plata...nu a fost vb de bani...dar ni s-a parut ca am fost luati de prosti...

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Victor
#9 -

din pacate...

1. Patronul (nea' Nelu): ORIBIL. Dupa ce ne-a intrebat de vreo 3-4 ori: "CUM E??? VA PLACE?? VA MAI ADUC CEVA?!?!?!", s-a asezat la o masa alaturata si-a inceput sa vorbeasca (mai mult zbiera) ca un patron smecher, analfabet si agresiv.
2. Preturile sunt nejustificat de mari fata de anul trecut. Am luat in 2: 2 ciorbe de vacuta, 1 salata rosii si pui, 1 pastrav afumat. Nota: 80 ron. Am mers de zeci de ori anul trecut, insa ultima data (11feb.08) am ramas cu un gust amar. Noroc ca totusi ca se prepara foarte bine...

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
catalin
#10 -

rau

un patron care nu pune pret pe clienti,ci doar pe profit.
ideea este gresita-mananca si pleaca repede-ca la cantina

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
MIHAI GHITA
#11 -

MAMA LEONE

SALUTARE

AM MINCAT IERI IMPREUNA CU CITIVA PRIETENI LA M.L. MINCAREA E OK. PRETURI CAM MARI. IAR NEA NELU E UN BADARAN SI MEGAOBOSITOR. DOAR CIND VOI MURI DE POFTA DE PESTE, MAI CALC PE ACOLO. SERVIREA E OK.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
raluca
#12 -

viermele la mama leone

Imi place mult pestele, dar mama leone ar trebui sa fie INCHISA, cu lacat mare. E o rusine acest restaurant, nu ma intereseaza cat de multi admiratori si de unde aduce pestele, atata toimp cat in mancare se afla un VIERMe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa o luam cu inceputul, sambata 07.06.2008, am fost cu niste amici la magnificul restaurant. Am cerut o musaca de peste si un fresh de portocale, chelnerul ia comanda, iar dupa 5 minute se intoarece si imi spune ca nu am nici una nici alta, cer o salata de ton si un prigat de portocale. imi este adus un prigat de Piersici si salata de ton. incep sa ma infrupt din salata, care fie vorba intre noi nu era nemaipomenita, dar mare imi e umirea cand vad ca se misca ceva in bol, era un domn VIERME, care incerca sa se infrupte si el. desigur a veni t sefu de sala, care a fost f. grijuliu si mi-a spus ca din dorinta de a fi mai gata preparatul, salata a fost spalata doar pe o parte. in acel moment nu stiam ce sa fac sa strig sau sa rad nervos.in fata acestei explicatii am ras nervos. si-au cerut scuze si cam ata a fost. salata de ton nu a fost trecuta pe nota de plata. sincer ma asteptam in inocenta lor( sa ma exprim frumos) sa o treaca

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Admin Restaurant ,,Mamma Leone``
#13 -

Ne pare rau

Ne pare rau pt toate situatiile intampinate in localul nostru si speram sa ne dati o a doua sansa.Inceputul e mai greu si ne-am dat seama ca Bucurestiul nu se compara cu Mangalia sau Olimp(unde avem localuri).
Multumim ca ne-ati calcat pragul si va mai asteptam,speram sa va dati seama ca ne-am trezit,am invatzat din greseli!

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Claymoor
#14 -

Comentariu nou

Intr-adevar, mincarea e excelenta, insa patronul si angajatii sint niste mitocani sinistri. Ca in cazul mai tuturor restaurantelor de la noi, aceeasi problema jenanta cu personalul: se trag toti cu tine de sireturi de parca te-ai cunoaste cu ei de cind lumea. Nu ma deranjeaza prea tare familiaritatea in sine, am mai vazut chelneri excesiv de familiari si in alte tari si nu m-am infuriat; insa familiaritatea la noi are ceva tiganesc si agresiv si ma scoate din minti. La un moment dat mi-a dat prin cap sa chem patronul si sa-l rog sa explice chelnerilor ca nu e admisibil sa se poarte in halul asta; dupa ce l-am vazut, insa, am renuntat.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Zuny
#15 -

Vesti bune!

Atentie!
Restaurantul ,,Mamma Leone,, si-a inchis portile.
In curand isi va lua alt nume,aceeasi locatie...pentru ca si-a schimbat patronul.
Noii patroni sunt oameni educati ,cu studii superioare si nu badarani!
In schimb daca v-ati obisnuit cu Mamma Leone...mai aveti o sansa ,sa gustati din preparatele din peste...si anume pe litoral......in statiunea Olimp!

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Claymoor
#16 -

Comentariu nou

Vad ca la postul 13 a scris cineva de la restaurant, asta e bine. Numai ca postul e de anul trecut, din iulie, si desi autorul postului spune ca ii pare rau etc., eu unul n-am constatat, mergind acolo mai recent, nici o schimbare. Oricum, e bine ca citeste cineva ce se scrie despre restaurant, ca poate isi da pina la urma seama ca daca o tine tot asa se alege praful de mincarea aia, care, repet, e foarte buna. Poate ii explica cineva patronului ca e nepoliticos sa intrebi clientii, de 7 ori pe minut, daca le-a placut mincarea (pe deasupra, risti sa-i si indispui), ca e, iarasi, nepoliticos sa racnesti in telefonul mobil si sa-ti rezolvi afacerile la un metru distanta de o masa unde oamenii vor sa manince sau sa stea de vorba (nu cu tine), ca chelnerii ar trebui sa renunte la obiceiul timpit de a recomanda exclusiv feluri de mincare scumpe, precum si la grimasele alea de dispret cu care inteleg sa-i pedepseasca pe cei care nu vor sa comande ce le-au recomandat etc.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Admin Restaurant ,,Mamma Leone``
#17 -

Am revenit!!!!!!

Buna ziua!
Dupa o perioada in care am stat si am cugetat la serviciile oferite de catre restaurantul nostru,am decis intr-un sfarsit sa-l redeschidem.Am facut-o pe strada Povernei Nr.22 ,Bucuresti o cladire superbe intr-o zona la fel de superba.
Speram ca veti aprecia faptul ca am invatzat din greselile trecutului astfel incat sunt sigura ca nu veti mai avea niciun fel de problema....atat in privinta chelnerilor care majoritatea au fost concediati pentru comportament necorespunzator fata de client ,cat si in privinta celorlalte probleme intampinate.
Va multumim si va asteptam sa ne treceti pragul!


P.S Adresa noului site al restaurantului nostru este :
http://www.restaurantmammaleone.tk/



Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
alexandra
#18 -

mega teapa

Acest restaurant este o mega teapa, extrem de scump si ai la sfarsit senzatia ca ai fost jefuit.
Mancarea e la fel de buna ca in orice birt pescaresc de pe orice litoral desi in Bucuresti are pretentia de restaurant de megafitze. Ocoliti-l!

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Dumitru
#19 -

Comentariu nou

Vesti foarte bune...in locatia fostului restaurant "Mama lu nea' Leone" :D se afla un restaurant tot pescaresc...Tasty Fish...mancarea este foarte buna si recomand cu caldura...pestele marin este delicios si restarantul e stilat...trebuie neaparat sa faceti o vizita ;)

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
negoita simona
#20 -

Comentariu nou

am fost super multumita la neptun si as vrea sa merg si in bucuresti dar vad multe comentarii negative

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Admin ,,Mamma Leone,,
#21 -

Respect!

Pentru doamna Negoita Simona.

Suntem foarte incantati de faptul ca ati poposit pe la noi.Daca v-a placut cum ati fost tratata in Neptun,va asigur ca nici in Bucuresti nu veti regreta.

Pentru orice nelamurire,problema vis-a-vis de meniu,preturi si felul in care ati fost tratata....nu ezitati sa imi scrieti un e-mail:azumiazm@yahoo.com sau sa ma sunati la 0721344015.Va promit ca voi rezolva toate plangerile dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Va multumesc!

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
iulian
#22 -

Comentariu nou

am fost pe data de 16.01.2010 impreuna cu mai multi prieteni si am cerut la un salon de nefumatori. mancarea buna dar pe la ora 19.00 a venit la o masa un nesimtit de senator si s-a apucat sa fumeze. cand l-am atentionat pe patron, acesta a specificat ca dupa ora 20.00 salonul se transforma in salon de fumatori. noua nu ni s-a spus la inceput nimic si nici salonul nu avea un sistem de ventilatie mai speciala. asta spune totul despre modul de gandire al respectivului patron !

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
anonim
#23 -

Pentru clientii nemultumiti

Sunt un FOST angajat al restaurantului.am trecut din curiozitate pe aici si am vazut foarte multe comentarii negative(mare greseala) si din cate stiu eu si le stiu foarte bine va spun sincer,mancarea este foarte buna,proaspata,poftiti cu incredere,aduc pestii vii direct de la pescarie,iar patronii fac tot ce se poate pentru a multumi clientii,Hai sa fim seriosi,se mai greseste,greseala e omeneasca,iar patronii nu pot supreveghea angajatii 24/24,cat despre noua locatie...nu stiu nu cunosc dar sa fim seriosi...poti sa ii spui unui deputat nene vezi ca aicea nu se fumeaza?nu stiti ca toata lumea e a lor?Ei fac ce vor cu o tara intreaga dar nu cu o masa la un restaurant.
Cat despre preturi...se stie ca pestele e scump(si patronul tot scump il cumpara ca e PROASPAT) si va zic eu ca preturile nu sunt exagerate,sa intrebati cat da pe un peste viu si apoi cu cat vi-l vinde voua si apoi...ganditi de doua ori inainte sa spuneti ca sunteti nemultumiti,dezamagiti, dupa ce mananci o salata si beti un suc intr-un restaurant,sau nu va convine ca vorbeste cineva la telefon,putea fi si un alt client,asta este asa...ca sa ai ce spune si tu.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
ionut
#24 -

:)

hai ma cristinica du-te si gaseste-ti si tu un job, ca scrii numai timpenii:) stii despre restaurante cam cit stie nea nelu asta despre marketing:)Din marea neagra romanii nu mai pescuiesc de 15 ani decit limba de mare si hamsie:) daca mai pica ceva in plase, e pus direct in containere si trimis la export. racii tai vii sint din italia, la fel si midiile. toate celelalte sint congelate, de la Metro. Inclusiv alea servite in Neptun. Metro Constanta:) Te-ai imprietenit, zici, cu topirlanii aia si te-ai simtit confortabil?:) ce dragut:):):)

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
anonim
#25 -

PENTRU IONUT

Dap ai gresit persoana.Habar nu ai cu cine vorbesti si ce vorbesti.Ia intereseaza-te tu mai bine de unde se cumpara pestele mai.....si nu ma intereseaza ce fac aia cu restaurantul,spun doar ca am lucrat acolo si stiu cum stau treburile.din partea mea.....spuneti ce vreti eu zic ce se intampla.Si pestele nu il poarta in acvariu cum presupui tu,ca aburesc aicea,il aduc de la PESCARIE,PROASPAT,REFRIGERAT ce e drept dap...pe drum e tinut in fulgi de gheata,eu am fost si l-am cumparat,ar fi trebuit sa filmez,de fapt asta trebuie facut cu siguranta sa vedeti de unde cumpara domnu nelu pestele,sa inchida gura la invidiosi.Pestele mare cum ar fi morun,cega,pastruga,chefal il aduc ,pescarii personal intreg,il transeaza in bucatarie.Ca sa va dovedesc,am poza in timp ce transa un morun,cine imi spune si mie cum pot posta o poza aici?Ast raspuns pt curiosi.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
antonia
#26 -

pranz teapa

buna ziua!
intr-adevar e o mare teapa. un ospatar stirb ne-a spus ca nu e nici o probleme de rezervare, deoarece la pranz duminica pe 31.10.2010 nu e mai nimeni.
cand am ajuns acolo , pe langa faptul ca in anticamera mai asteptau circa 7 oameni,era un vacarm de nedescris , parca eram in gara de nord!
oricum aveam o amintire neplacuta , mai fusesem prin primavara si un fel de sef sau patron ce era, ne-a rugat sa mancam mai repede ca are si alti clienti(!!!!!!????) a-ti mai auzit asa ceva vreodata? ospatarii strigau unii la altii,ba,ma, adica era ceva greu de descris.pacat de locatia aia superba cu asemenea creaturi!
in concluzie nu stiu cat e de proaspat pestele,au diferite sortimente, dar nu conteaza numai mancarea,trebuie sa te simti bine,agreabil , nu sa-ti zbiere in cap niste toparlani!
asta e,feriti-va , sunt atatea restaurante cu staif in zona care chiar respecta clientul care ii intra pe usa!

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Alexandru
#27 -

Restaurant de cefe late si femei galagioase
Citind toate comentariile voastre, este evindent ca multe dintre situatiile neplacute intalnite la acest restaurant, au fost generate de comportamentul acestui sinistru patron, "Domnu' Nelu". "Cum e mancarea?...Bun?...Mai vreti?...Hahaha... Vorbind cu scobitoarea-n gura sau sugandu-si maselele. De fiecare data am incercat sa ma limitez la preparatele din peste si sa fac abstractie de el, pana cand am nimerit in salonul de nefumatori langa o ceata de "cefe late" cu femei "galagioase" pe langa ei. Surprinzator, acestia au cerut voie sa fumeze si chelnerul a accepat mai mult decat bucuros..."il transformam imediat in salon de fumatori" (am incheiat citatul). In concluzie, mancarea din acest restaurant este foarte buna dar persoanele civilizate o vor digera mai greu in asemenea conditii.
Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Radu
#28 -

cum se mai prezinta in mai 2011

Am fost astazi la masa de pranz. Terasa din strada Povernei este foarte placuta si cel putin cand am fost eu era liniste.
Meniul este variat dar preturile sunt MARI, fara doar si poate. Mancarea a fost destul de buna, dar servirea foarte dezamagitoare, a trebuit sa insist ca sa obtin felul din meniu pe care il doream, ospatarul parea pus sa imi aduca ce vroia el, nu ce vroiam eu. Apoi aproape ca ne-a trantit berea pe masa cand a adus-o, iar cand am vrut sa cerem nota a trebuit sa merg eu dupa el fiindca nu ne mai bagase in seama vreo 15 minute, desi nu erau decat 3 clienti in total.
De asemenea la final cand am vazut trecuta pe nota de plata painea pe care nu o cerusem si de care nu ma atinsesem... nu mai era nimic de spus. Cand un restaurant iti cere bani si pe aerul pe care l-ai respirat in interiorul incintei, e destul de clar ce fel de local este.
Ca sa inchei totusi pe o nota pozitiva, repet: mncarea a fost buna.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
hagi
#29 -

mamma rrroma

restaurant detinut de niste romi agramati din bucuresti.la olimp se duc vara.obraznici,nesimtiti ca toti romii.mancare foarte buna produse exceptionale.patroni mizerabili ca toata natia lor.ma duc des.pofta buna

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
someon
#30 -

Ma bucur ca exista oameni care au scris despre restaurant

Dupa ce am citit review-uri "oficiale" inclinam sa ma duc sa mananc si eu acolo pentru ca am o pofta incredibila de un peste necongelat! Dar am zis hai sa vad poate sunt comentarii si de la oameni normali si am ramas surprins de ce ati scris... Am stat si am citit vreo 40 de minute la comentarii dar s-a meritat decat sa ma duc acolo si sa imi stric toata seara :) . Eu personal va multumesc pentru comentarii!

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
un client
#31 -

in martie 2012

Am fost si eu in urma cu cateva zile pentru prima data la "Mama Leone". A fost si pentru ultima data. Mi-a placut mancarea. Nu mi-a mai placut nimic altceva. Servirea a fost dezamagitoare. Chelnerul parea beat sau era extrem de distrat, a inteles foarte greu ceea ce ne dorim din meniu (desi parea ca isi noteaza, tot a incurcat itele). Tot personalul a avut o atitudine mult prea "familiara" fata de noi. Mi s-au parut niste tupeisti grosolani, impertinenti, lipsiti de politete. Au facut tot felul de glume proaste. Consider inacceptabil ca s-au adresat cu "tu" unor persoane din grupul nostru. Atitudine de birt ieftin. Salonul in care am fost era pentru fumatori pentru ca in grup erau persoane care fumau.Era aglomerat.Nu exista sau nu functioneaza eficient nicun fel de sistem de aerisire si tot fumul se acumuleaza astfel incat in scurt timp atmosfera devine foarte greu de suportat mai ales de catre un nefumator (ca sa nu mai spun ca miroase ca intr-o carciuma). Nu recomand restaurantul, mai ales ca nu este deloc ieftin.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
vieru
#32 -

mama..........

am mancat in 2010 in Olimp,si mi-a ramas in cap,acest nume,m-am simtit pacalita pentru ca preturile sunt scumpe si nejustificate,fiind crescuta la mare,am inteles repede ca e teapa,dar deja ordinasem preparatele din peste,e una din sutele de localuri fantoma de pe litoral.Le numeri pe degete pe cele cara au un bucatar performant,sunt toate facute in graba,pentru profit.Singura diferenta,ar fi ca vor sa para un local de pretentii,vezi doamne,daca analizezi atent sunt praf.Noi nu l-am vazut pe faimosul patron,dar am vazut altele.Au vrut sa ne impresioneze cu un buchet mare de ardei iuti pe care ti-i punea pe masa.Ciorba nu avea un gust definit ceva mediocru putea fi luata ca o ciorba universala,chiftelele erau mai mult umplute cu paine decat cu peste,s-au straduit sa-l faca simandicos,dar nici baia si nici bucataria care se intr-evedea nu erau curate,venea un miros de bucatarie puturoasa.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Mihai
#33 -

Jecmaneala si prost gust

Aparent locatie arata decent. Primul lucru neplacut a fost chelnerul, o persoana cam in varsta, ce nu auzea prea bine si nici nu prea puteai intelege ce zice . Nici nu am apucat sa ne uitam bine pe meniuri ca a si venit sa ia comanda. Apoi, dupa ce a adus mancarea, tot trecea pe la masa si parea ca are chef de povesti, fara legatura cu ce avea de facut. Am comandat printre altele o portie de calcan pentru a vedea ce gust are si daca e asa de bun pe cat e de laudat. Sincer, nu stiu daca asa trebuia sa fie gustul, dar mi s-a parut ca nu prea are gust bun, mai degraba un gust de vechi, de ceva care era la limita termenului de garantie. Cand am cerut nota de plata, ni s-a spus ca mai dureaza pentru ca a picat calculatorul si il asteapta pe "informatician". Am asteptat astfel cred 30 de minute pana a venit nota. Iar nota s-a dovedit a fi surpiza cea mai mare. Portia de calcan pe care o comandasem, in meniu apare ca avand 100 de grame si costa 20 lei. Surpriza insa ... portia de calcan ce ne-a fost adusa se pare ca avea 230 grame si costa 46 lei, mult peste ce ne-am asteptat. Intrebati fiind de ce aceasta diferenta ni s-a spus ca 100 grame costa 20 lei, dar ca portia nu are doar 100 de grame. Este un lucru despre care nu esti avertizat de la inceput si nici in meniu nu am vazut sa scrie o atentionare in acest sens. Ma intreb de ce nu au adus o portie de 500 grame? Cu atat mai mult cu cat portia adusa, mai bine de jumatate, era pielea si osul iar carne era prea putina. In meniu mai sunt si alte feluri de mancare trecute ca avand 100 grame portia cu un anumit pret. Este de asteptat ca si in cazul acelor feluri de mancare, cel care comanda sa pateasca la fel, adica sa ii fie adusa o portie mai mare decat cea trecuta in meniu pe care trebuie sa o plateasca ca atare. In concluzie, este prima si ultima data cand mancam acolo.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Ildiko
#34 -

Mamma Leone de la Neptun/Olimp
Unul dintre cele mai urate moduri de a fura clientul pe care le-am intalnit in vreun restaurant romanesc. Chelnerii adauga pe comanda ceea ce li se pare lor ca au auzit, dar nu este comandat in realitate. Clientii sunt tratati cu o aroganta cel putin suparatoare. Se aplica orice strategie, de la insistente enervante pana la aducerea mascata a unor portii mai mici decat cele comandate, pentru cresterea valorii consumatiei. In calitate de client, te simti permanent urmarit, astfel incat sa ajungi la un standard de consumatie care este comandat, probabil, de patron. Atmosfera mafiota, de mizerie mascata in pretentii de calitate. De evitat
Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
gica
#35 -

parere

preturi mari , chiar foarte mari...un patron care se da mare prieten cu toti clientii(chiar deranjant)....sfatul meu evitati localul

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Radu
#36 -

EVITATI RESTAURANTUL!!!

Patronul e un nesimtit cum rar ti-e dat sa intalnesti. Agresiv in limbaj, incearca sa iti vanda "feluri speciale" care nu apar in meniu. Daca te sfatuiesti cu sotia si o intrebi daca nu vrea sa incerce altceva decat "recomandarea" lui, striga la tine: Da las-o dom'le sa ia asta, si tu de ce nu iei? Ia si tu! La sfarsit, descoperi ca recomandarea patronului costa 5 oameni 600 de lei. Tu ai comandat un lufar, pe meniu apare biban, fiecare la gramaj de balena (jumatate de kilogram). Singurii clienti pe care merita sa ii mai aiba sunt angajatii ANPC. Ca tot vine anul nou, ii urez un La multi ani... de faliment!

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Un client
#37 -

Mamaaaa leone bucuresti

Restaurantul asta trebuie popularizat pe Facebook. Eu am inceput deja sa fac recomandari prietenilor si sa ii rog sa faca mai departe. Cand cineva te intreaba unde sa iesi la restaurant, raspunsul e simplu... ORIUNDE, doar la Mama Leone sa nu mergi! Restaurantul e asezat frumos, in centrul capitalei, si mancarea e buna. Dar servirea si hoteala angajatilor iti provoaca un disconfort si o scarba care iti dizolva orice satisfactie pe care ai fi obtinut-o mancand. Un fel de Dinescu, rosu la fata si mirosind a tuica, sare pe tine imediat ce te asezi la masa. Nu e chelner, o fi patronul sau seful de sala, nu stiu. Cert e ca tipul e nesimtit si vrea cu tot dinadinsul sa mananci ce pofteste el, nu ce poftesti tu. Daca cineva merge pe mana lui, descopera la sfarsit ca nu ii ajung banii si va trebui sa plateasca cu cardul. Aici e totul la suprapret si platesti ca la zapciu: cateva felii de paine prajita, 12 lei. Sunt curios ce are de spus slugoiul sub acoperire care le lua apararea mai sus, ca pestele e scump fiindca e proaspat. O fi si painea scumpa, probabil pentru ca e proaspata, tocmai luata de pe rafturile din Mega Image. Da, raspanditi vestea, e cel mai bun restaurant din Bucuresti pentru dusmanii dumneavoastra. Pentru prieteni, si o covrigarie la colt e optiune mai buna, macar aia nu iti baga mana in buzunar.

Restaurantul saptamanii - Mamma Leone
Roxana
#38 -

M-am razgandit

Am vrut sa imi serbez ziua de nastere la Mama Leone, dar dupa ce am citit recenziile astea, m-am razgandit :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera