[UPDATE] Restaurante si surprize la Orasu'n Bucate, targ culinar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Asa cum v-am promis, Metropotam alaturi de Readers Cafe va ofera un targ culinar care sa destrame teoria micilor si a kitsch-ului. Orasu'n Bucate va asteapta duminica aceasta (30 octombire), in fata la Metropolis Center (intre Stefan cel Mare si Piata Victoriei, adresa exacta aici) cu mancare buna si preparate cu ceva in plus.

Suntem aproape de evenimentul gustos, asa ca vrem sa va spunem pe cine veti gasi mai exact la Orasu'n Bucate duminica aceasta:

Noutati!

Raw'z - vor veni cu mancare raw vegan, un concept culinar inca neabordat de multi, o curiozitate pe care clar trebuie s-o incercati, gustand din produse si preparate asa cum au fost ele lasate pe pamant.

Papa la Soni - Soni va gati bucate unguresti asa cum o face el mai bine. Picante, aromate, delicii care ies din ceaun, calde si aburinde, mancarea ungureasca clar nu mai are secrete pentru bucataria de la Soni.

Bacania Veche - de la Bacania Veche veti avea parte de preparate 100% naturale, produse artizanale delicioase, dar si o mostra de arta gastronomica de la maestrul-sef de la Bacanie.

Patrician - vinuri cu o denumire care inspira noblete antica, vinurile de la Patrician, fie ca vorbim de Cleopatra, Octavian sau Caesar, sunt vinuri bio premium, conservate natural aduse de la Adamclisi.

Nu uitati si de:

Kumar's Agra Palace, care vor veni cu bunatati picante indiene
Simbio, care ne vor aduce dulciuri si alte bunatati
Fitto Caffe, care vor veni cu un meniu sanatos, legume si fructe
Red Angus Steak House, cu fripturici si gratare
Zen Sushi, cu delicatese japoneze

De asemenea, va amintim si de surprizele pregatite de Readers Cafe si Tartelier, despre care puteti citi mai multe aici.

Maine va vom povesti pe larg si despre expozitia foto a unor bloggeri culinari de succes din .ro care au pregatit niste fotografii care ne-au lasat gura apa si pe care le veti putea admira la targ. Stay tuned!

UPDATE

Asa cum va promiteam, iata si blogurile culinare participante cu bunatati pregatite de ei, nu pe farfurie, ci pe hartie, adica imagini pe care le veti vedea in mica expozitie de fotografie culinara:
- Dulcegarii culinare
- Blog culinar
- Bucatar sub acoperireNu in ultimul rand, sa dam multumirile de onoare sponsorului nostru principal Knorr, dar si partenerilor Urban S.A, Cort Services si partenerilor media. 

Asadar, sa ne vedem cu bine si cu pofte multe la Orasu'n Bucate!

1 comentariu

Restaurante si surprize la Orasu'n Bucate, targ culinar
Tudosiei
#1 -

Sarmale!
Nu uitati de sarmalele mele, nu?! :)))) http://tudosiei.ro/2011/sarmale-nu-zic-mai-mult.html

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera