Reduceri la restaurantul mexican Don Taco prin Cardul Metropotam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

don taco


Cardul Metropotam a hibernat in timpul iernii, dar, odata cu primavara, revine cu oferte si reduceri noi.

Azi: reduceri la restaurantul mexican Don Taco - 10 % la mancare, in fiecare zi, intre orele 14-19. Discount-ul nu se aplica la meniul zilei.

La Don Taco am fost in vizita "oficiala" acum multi ani, si de atunci tot revenim. E asezat nu departe de Piata Victoriei, la intersectia dintre bd. Ion Mihalache, Banu Manta si strada Dr. Felix. Vara are terasa (si speram ca reabilitatea blocului de deasupra se va termina cat de curand, ca sa ne putem bucura iarasi de ea, cand va veni cu adevarat vremea de stat afara).

Experienta noastra de la Don Taco se poate citi aici, pe care o completam cu cateva cuvinte din descrierea furnizata chiar de restaurant:

"Don Taco, restaurantul unui bucatar cu bun gust, a fost fondat in anul 1999 si este primul restaurant cu bucatarie si preparate de bar cu specific mexican din Romania.

Jimmy Constantin, chef-ul restaurantului, de-a lungul anilor a organizat si a lucrat mese festive si mese de protocol la cel mai inalt nivel cum ar fi: protocolul organizat la palatul Cotroceni cu ocazia vizitei presedintelui american Bill Clinton, Gala Hagi, Gala Cristian Topescu .

A pregatit meniuri speciale pentru distinsi oameni de afaceri si vedete nationale si intrenationale cum ar fi: Greta Pop, Erros Ramazotti, Michael Madsen, Dana Savuica, Elena Carstea, Nicu Covaci, Adrian si Mircea Romcescu, O-ZONE , Voltaj etc.

In local domneste o atmosfera calda, ce iti sugereaza prin decor si muzica "tavernas" mexicane. Calitatea preparatelor si serviciilor este completata de o atmosfera muzicala, specifica localurilor mexicane. Comandati telefonic preparatele dorite din meniul Don Taco si in 30 de minute va asteptam sa ridicati comanda facuta*. Organizam mese festive, nunti, petreceri private. Expozitie de arta culinara."

*Meniul pentru livrari la domiciliu se gaseste aici.

 

Tu ai Card Metropotam? Cum, n-ai?! Vezi aici cum se face.

 

4 comentarii

Reduceri la restaurantul mexican Don Taco prin Cardul Metropotam
Amaranta
#1 -

**

Cum procedez dupa expirarea cardului :D ?

Reduceri la restaurantul mexican Don Taco prin Cardul Metropotam
Cristina
#2 -

Comentariu nou
Reduceri la restaurantul mexican Don Taco prin Cardul Metropotam
MrsGod
#3 -

card

Am comandat cardul Metropotam acum...aproximativ un an. Dupa ce am trecut de 2 ori pe la sediu in intervalul orar indicat si de fiecare data ori nu era nimeni,ori nu a auzit nimeni ca venise cineva,am renuntat. Acum,daca vreau sa vin sa il ridic, trebuie facuta alta comanda?

Reduceri la restaurantul mexican Don Taco prin Cardul Metropotam
Don
#4 -

Livrare

Nu mai au livrare la domiciliu. Nici pagina data de voi nu mai este accesibila.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera