Reduceri la restaurantul Trafalgar prin Cardul Metropotam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trafalgar este un restaurant ce are o istorie de 13 ani de existenta pe piata si s-a nascut din pasiunea pentru pub-urile din Anglia si din dorinta de a aduce o bucatica din spiritul unui pub eneglezesc in Romania. Am trecut si noi pe la el si ne-a placut, asa ca vi-l recomandam si voua, mai ales ca acum aveti si o reducere cu cardul Metropotam.

Iar acum cardul Metropotam iti asigura 10% reducere la orice produse mai putin la meniurile si promotiile deja existente!

Despre Trafalgar:

Am avut parte de un serviciu foarte respectuos si amabil. Ne-a placut tare mult si muzica; la Trafalgar nu se asculta radio, ci foarte multa muzica veche, rock sau, pur si simplu, de calitate, inca un motiv pentru care ambientul este atat de placut. Am cam topait in scaune pe Muse si Fatboy Slim, recunoastem spasiti.

Sa trecem insa si la partea culinara. Ne-am racorit cu o limonada de ananas preparata clasic, cu miere si bucati mari (si multe) de fruct, care s-a consumat cel mai repede. Daca mai adaugau si o frunza de menta, mai ceream... cam o galeata, sa ne ajunga.

Fiind vara si cald, nu ne-am aventurat la preparate prea grele, ci am preferat un pranz mai frugal, cu multe legume, fructe si carne preparata cat mai sec. Alegerea noastra s-a dovedit a fi buna; toate preparatele aratau excelent si erau bune si la gust, provocandu-i o exclamatie interesanta Metropotamului: "Uuuu, ce fotogenica e tarta ta!".

[mai multe aici]

Despre cardul Metropotam:

Inca n-ai card? Fa-ti-l aici.

Nu mai stii la ce ai reduceri cu cardul Metropotam? Tot aici afli.

L-ai comandat dar inca nu l-ai ridicat? Noi ti-am dat un mail de aducere aminte, te asteptam...

Iti expira? Nici un lucru frumos nu dureaza o vesnicie... da-ne un email cu numele complet de pe card si te contactam noi.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera