Acrobatii de motocross in Piata Constitutiei cu Red Bull X-Fighters

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ce-ai zice daca ai vedea motociclete zburand prin aer, la zeci de metri deasupra capului tau? Nu, n-ai nimerit intr-un film de actiune, ci la Red Bull X-Fighters Exhibition Tour. Pe 4 iulie, Piata Constitutiei va fi locul unor demonstratii spectaculoase de FMX (freestyle motocross) cu 4 rideri de top: Jimmy Verburgh, Morgan Carlson, Nick Franklin si Steven Stuyven.

Nick Franklin

Cei patru se numara printre participantii la X-Fighters World Tour, cea mai tare competitie de FMX, care este echivalentul Ligii Campionilor la fotbal si, cand nu sunt ocupati sa participe la turneul propriu-zis, incanta spectatorii cu numeroase demonstratii in toata lumea - inclusiv la Bucuresti.

Morgan Carlson Jimmy Verburgh

Incepand cu ora 19 riderii se vor dezlantui pe rampele amplasate in Piata Constitutiei si, daca ne uitam putin pe cateva fotografii si filmari de la evenimentele anterioare, putem spune ca evenimentul nu e de ratat. Si nici macar nu trebuie sa fii fan al motociclismului ca sa poti aprecia acrobatiile fenomenale ale riderilor de la Red Bull X-Fighters.


Ce e si mai bine? Intrarea e libera, asa ca nimic nu sta intre tine si motociclistii zburatori. Sambata de la ora 7 seara, in Piata Constitutiei.

Jimmy VerburghMorgan CarlsonNick FranklinNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera