Rahova Delivery - evenimentul care tranforma in weekend intersectia Uranus-Sabinelor in buricul Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Rahova Delivery este evenimentul cool pe care nu trebuie sa il ratezi in weekendul 18 - 20 octombrie asa ca esti asteptat la intersectia Uranus-Sabinelor ca sa participi la petreceri, sa asculti muzica, sa admiri arta, sa te implici in dialog si sa participi la parada.

La eveniment se vor strange "lautari cu masterat de jazz, extraterestri cu sensibilitati sonore minor-armonice, crema arheologilor muzicali cu inclinatii marginale si obscure, hiphop cu instrumente live si mesaj in plex, jazz pe limba romani si rock progresiv hibridizat cu manele psihedelice".

Si nu numai. Daca treceti pe la Rahova Delivery veti putea participa la ateliere de styling, face-painting si fashion, la atelierele din cadrul scolii de pe strada Sabinelor nr.9, unde veti avea ocazia sa intelegeti istoria prezenta.

In plus, sunteti asteptati la cinema in curti deschise, unde se vor face proiectii de filme documentare cu specific social, multicultural, activism, proiectate pe calcanele caselor implicate in proiect.

Totodata curtile locuitorilor din zona vor fi deschise publicului din afara si transformate in spatii active unde veti putea face degustare de produse culinare home-made.

Mai multe detalii despre program gasiti aici.

Sursa foto, sursa thumb

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera