RATB-ul si car sharingul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
autobuz RATB

Cautand website-ul RATB-ului am observat o chestie interesanta: la www.ratb.ro este pagina de prezentare a institutiei in sine. La ratb.ro, pe de alta parte dam de ceea ce pare un alt business si anume ATU Carsharing - practic o afacere de inchiriat masini in regim de abonament.

Din felul in care arata logoul ATU (aceleasi elemente de culoare sau linie cu ale RATB) deducem ca ar fi un business conex al RATB-ului, intrebarea care se pune este din ce motive prezentarea companiei se afla la adresa asta web? Ce fel de motive de marketing, comunicare sau orice decizie strategica ar putea exista? Mai ales ca atucarsharing.ro este liber...

foto de Omsc7 via Flickr


update: pe moment pagina oficiala a RATB este cazuta. Da, aia cu www la inceput.1 comentariu

RATB-ul si car sharingul
abredross
#1 -

car sharingul

pai daca citesti putin pe-acolo pe la atu car sharing, vezi ca proiectul de fapt e in stadiul pilot (sau cel putin asa era in 2004), si nu e inca disponibil in foarte multe zone din bucuresti. Site-ul nu pare a fi updatat din 2004, asa ca nu stiu exact ce si cum se mai intampla. Si este pus pe pagina ratb.ro (fara www) pentru ca este un proiect public sub egida RATB. nu e chiar asa de ciudat..

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera