Privind retrospectiv inapoi! (pentru ca e despre fotbalisti)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Aseara ne-am adunat cu mic cu mare, fete si baieti, cunoscatori de fotbal si afoni, persoane care urmaresc asezarea in teren a jucatorilor si cei (ori cele) care stau geana sa vada cum s-a mai tuns Del Piero la toate terasele din Bucuresti care au avut inspiratia de a-si pune o plasma acum cu Mondialele. In Regie, de exemplu, se revarsasera de prin camine ori de prin stranduri grupuri pestrite inarmate cu tricourile aferente inscriptionate cu numele unuia dintre jucatorii din cast-ul meciului de aseara.

 

In ceea ce priveste castigatoarea acestui Campionat Mondial se pare ca mai multa lume tinea (din varii si nebanuite motive) cu Italia. Eu insa mi-am pus banii - a se citi ochii - pe francezi. De ce? Foarte simplu... majoritatea sunt atletic si longilin "construiti".

Dupa o bucata de meci, insa, mi-am dat seama ca italienii sunt mai europeni decat francezii si ca cei 7 negri banuiti a fi frumusei nu prea erau. Asa ca am trecut la o abordare mai obiectiva a meciului si am contiunat sa tin cu Franta datorita lui Zizou (mare om, mare caracter!). Lucru care a durat pana spre final cand Zidane si-a dat in petec. 

Fie ca a cedat presiunii uriase, fie ca Materazzi a scrasnit intr-o limba comuna ceva obscen legat de familia francezului (in principiu ambele) decarul francez i-a aplicat fundasului italian o chelie apriga direct in torace. Scena nu apucase sa o vada mai nimeni, toti fugeau dupa minge la momentul respectiv, in afara de portarul Buffon care a plecat din poarta spre colegul cazut pe gazon in urma loviturii.  

Arbitrul derutat la randul lui, s-a consultat cu "linesmen" si i-a aplicat la randu-i lui Zizou un rosu rusinos intru incununarea finalului de cariera. Cu o echipa demoralizata, Franta a terminat meciul la intamplare dupa ce timp de 100 de minute si mai bine ii dominase indiscutabil pe italieni. Pacat.

Lucruri discutabile: Se zice ca cei mai buni castiga.....Sanchi! Castiga cei care nu il au in teren pe Trezeguet.

Ups... am dat-o-n bara. La propriu:)

Concluzii: Sportul dezvolta corpul in mod armonios!

Acum ca s-a terminat cu acest Campionat Mondial putem din nou vedea la stirile din sport cum s-a mai intolit nu stiu care jucator si poze mai mult sau mai putin decente cu sotiile ori prietenele jucatorilor ca prea vedeam toata ziua numai fotbal.

Sursa fotografii.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera