Primaria Capitalei nu a inceput lucrarile de reabilitare a Arcului de Triumf

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucrarile de reabilitare care vor fi facute la Arcul de Triumf, Observatorul Astronomic si Casa Cesianu trebuiau sa fie deja incepute, lucru care nu s-a intamplat desi e trecut de jumatatea lunii septembrie.

Primarul Capitalei Sorin Oprescu declara pe data de 24 iulie ca in Capitala se lucreaza intens, fiind deshise 117 santiere. Teoretic am aflat atunci cand vor circula bucurestenii pe Buzesti - Berzei - Uranus si cand va fi reabilitat Arcul de Triumf si Observatorul Astronomic. Practic vedeti si voi cand mergeti prin oras cum stau de fapt lucrurile.

Printre obiectivele importante care erau pe lista municipalitatii pentru a fi renovate se numarau 3 cladiri simbol ale Bucurestiului.

Tot acum aproape 2 luni Sorin Oprescu preciza ca lucrarile la Arcul de Triumf trebuiau sa inceapa in august, la Observatorul Astronomic  in septembrie si la Casa Cesianu in august.

In prezent (18 septembrie) la niciuna din cele 3 cladiri nu au fost demarate lucrarile, desi lucrarile se desfasoara in conditii optime daca temperatura aerului este intre 5 si 30 de grade si orice amanare ar provoca conditii improprii pentru realizarea acestora.

Potrivit estimarilor initiale, Arcul de Triumf din Capitala va fi reabilitat in urma unei investitii de aproximativ 31 de milioane de lei, dintre care 22 de milioane de lei vor fi fonduri nerambursabile.

Lucrarile la Casa Cesianu Valoarea totala vor costa peste 8,5 milioane de lei din care aproximativ 6 milioane de lei nerambursabili.

Valoare totala a proiectului de consolidare a Observatorului Astronomic este de peste 11 milioane de lei, din care aproximativ 7,5 milioane de lei fonduri nerambursabile.

Suntem curiosi cand vor incepe lucrarile, cand vor fi terminate si cati bani se vor cheltui de fapt pentru reabilitarea lor.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera