Prima seara din Fashion Days

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mare aglomerare, mare de creaturi urbane dichisite pe masura unui eveniment fashion se gasea aseara in curtea Centrului Ceh. Planul de seara trecuta pentru prima zi din Fashion Days a inclus o prezentare de moda, un sneak preview in concept store-ul improvizat in sala de conferinte si o petrecere animata de proiectii video. Magazinul va fi deschis pana pe 16 iunie si toate produsele prezentate sunt puse in vanzare.

Pentru a ajunge la gradina de ciment unde avea loc evenimentul trebuia sa urmezi cu atentie afisele cu indicatii, care te purtatu incet, incet spre inima centrului ceh, doar pentru a te lasa pierdut printre marea de oameni extremi prezenti la eveniment.

fashion days

fashion days Instalatia facuta pentru Rozalb de Mura

rozalb

Micul discurs de inceput a fost putin stangaci, alimentat de emotii, dar si prin ajutorul sponsorilor care au oferit bere gratuita. Am fi zis ca numele celor doua creatoare cehe ar fi putut pune probleme, dar cum pe ambele le chema Lucie, Kutalkova si Trnkova, reprezentanta centrului ceh s-a incurcat doar la prezentarea designerul roman din spatele brand-ului Rozalb, Olah Gyarfas. Scurt si la obiect, am fost invitati sa ne bucuram de prezentarea colectiei Leeda si sa ramanem dupa pentru schimburi de impresii cu designerii.

fashion days

Prezentarea colectiei Chic Tramp a inceput oarecum timid, deoarece fetele s-au lasat asteptate si fondul muzical le punea probleme de cate ori se schimba brusc, lasandu-le cu un pas in aer si cu o privire surprinsa pe fata. Cea mai interesanta aparitie a fost cea a unui model insarcinat care a traversat pasarela zambid sfios si tinandu-se grijuliu de burtica.

leeda

leeda

leeda

leeda

leeda

In concept store vor fi disponibile haine din colectia Rozalb de Mura si Leeda, accesorii Leeda si portelanuri de Maxim Velcovsky.

ceh

leeda

leeda

Hainele s-au dovedit un amestec de influente country, chic si tramp, printre care se strecurau si cateva piese so cute, in culori pastelate si decorate cu buline. Pareau tare comode si perfecte pentru o zi obisnuita de mers prin oras, la birou, la scoala si o iesire la restaurant sau terasa.

Faptul ca magazinul va fi deschis ziua este un lucru foarte bun, deoarece aseara atmosfera era incendiara din cauza reflectoarelor care  nu te lasau nici sa vezi bine, nici sa stai prea mult in incapere.

Mai multe fotografii in GalerieNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera