Prima reactie oficiala Radio Guerrilla dupa anuntul ca se inchide

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Astazi a fost facut anuntul ca Radio Guerrilla se inchide si ca CNA a retras licentele audiovizuale ale radioului pentru toate cele 24 de statii din tara.

La doar cateva minute dupa ce stirea a facut inconjurul presei din Romania, reprezentantii postului de radio au transmis fanilor un mesaj oficial pe pagina de Facebook.

"Stati linistiti la locurile voastre! / Radio Guerrilla a respectat legea dar respecta si decizia CNA. Suntem hotarati sa continuam proiectul editorial. Si il vom continua, pentru ca peste 45 de zile ne vom prezenta la concursul pentru redobandirea licentelor. Pentru ca vorba lui Tamango, Radio Guerrilla e Radio Guerrilla! Ca sa nu mai zicem ca "Binili Invingi!"", au scris acestia.

La asta, se adauga si mesajul incurajator a lui Liviu Mihaiu: "Ideea obsesiva a noastra e de a tine acest radio in viata. Daca trebuie sa il cumparam il cumparam, daca trebuie sa ne batem pentru el, ne batem pentru el. Am pierdut Sibiul. Noi vrem ca muncitorii din Radio Guerrilla sa ramana in Radio Guerrilla si sa ajunga proprietar al acestui post de radio. De Guerrilla nu ne dezicem!”, a spus acesta.

Momentan radioul este doar suspendat, asa ca noi ne dorim sa stam linistiti si speram ca Radio Guerrilla sa revina in FM.
1 comentariu

Prima reactie oficiala Radio Guerrilla dupa anuntul ca se inchide
Dan
#1 -

Nu va lăsați!

Suntem alături de voi, de unde putem cumpara acțiuni?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera