Prezentare de moda: Zasha

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ieri seara, 18 februarie, Teatrul National a fost gazda unui eveniment care are mai putine in comun cu teatrul si mai multe cu lumea modei, o prezentare de moda organizata de catre Avanpremiere Concept, care a reunit mai multi designeri inclusiv un new comer in domeniu Andreea Vicol, careia i s-a oferit sansa de a-si prezenta colectia. Tot aseara a fost anuntata si castigatoarea concursului Best New Comers, Mirela Diaconu.

Ca orice eveniment organizat si desfasurat in Romania, ora de inceput a fost decalata cu circa 30 de minute. Timp suficient inca fotografii prezenti sa identifice toate vedetele din audienta si sa profite de ocazie pentru a le face cateva fotografii bune de pus in paginile de mondenitati.

Gala se afla la a patra editie si doreste sa fie un prilej de promovare a tinerilor designeri. In cadrul evenimentului au fost prezenti urmatorii designeri: Eniko Szanto, Anca Ciataras, BM Jeans, Zasha, Carmen Secareanu si Instinct by Andreea Vicol care au adus atat colectii de tip cruise (primavara-vara 2008), cat si pre-fall (precolectii toamna-iarna 2008-2009).

Prezentarea de moda a fost deschisa de Eniko Szanto care a folosit o serie de elemente etnice in creatiile sale, punctul de plecare fiind rochia traditionala de inspiratie ungureasca si diverse combinatii asimetrice. Prezenta celor patru dansatoare a contribuit la atmosfera de spectacol, desi initial acestea atrageau mai mult atentia decat manechinele.

avanpremiere

zasha

avanpremiere

avanpremiere

MB Jeans a avut o colectie exploziva, We are the dance generation!, in stilul electro glam, culori puternice neon si multe elemente geometrice. Hainele erau perfecte pentru o seara de clubbing, iar momentul de glorie a fost asigurat de aparitia Loredanei Groza imbracata intr-o rochie galbena cu un smiley enorm pe ea.

zasha

zasha

avanpremiere

Anca Ciataras si-a prezentat colectia de vara, usor diafana prin combinatiile de tul si satin. Creatiile sale aveau un puternic efect dramatic, fiind printre cele mai impresionante colectii ale serii. Zasha a continuat seara intr-un stil asemanator, colectia imbinand cu succes elemente feminine si futuriste.

zasha

avanpremiere

avanpremiere

Carmen Secareanu a avut o colectie in alb si negru, minimalista in aparenta, care a folosit o serie de materiale si forme indedite. Incaltarile prezentate au starnit interesul celor prezenti si au pornit o serie de zvonuri cu privire la modul in care sunt facute.

avanpremiere

zasha

avanpremiere

Iar Andreea Vicol a avut poate cea mai femininca colectie, in culori deschise si vesele si materiale usoare perfecte pentru vara.

avanpremiere

avanpremiere

Fiecare colectie a avut punctele ei de atractie, unele au mers pe accentuarea formelor si valorificarea cusaturilor, altele au profitat de natura materialelor pentru a reinterpreta forme consacrate. Toate colectiile au adus ceva diferit si original, chiar daca nu toate garantau acel pret-a-porte mult dorit de spectatori. Cele mai apreciate colectii au fost cele care au care au spart cumva tiparele, cum a fost cazul cu MB Jeans, Carmen Secareanu si Anca Ciataras.

Multumim Best Models Romania pentru fotografiile trimise
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera