Prezentare de moda: Zasha

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ieri seara, 18 februarie, Teatrul National a fost gazda unui eveniment care are mai putine in comun cu teatrul si mai multe cu lumea modei, o prezentare de moda organizata de catre Avanpremiere Concept, care a reunit mai multi designeri inclusiv un new comer in domeniu Andreea Vicol, careia i s-a oferit sansa de a-si prezenta colectia. Tot aseara a fost anuntata si castigatoarea concursului Best New Comers, Mirela Diaconu.

Ca orice eveniment organizat si desfasurat in Romania, ora de inceput a fost decalata cu circa 30 de minute. Timp suficient inca fotografii prezenti sa identifice toate vedetele din audienta si sa profite de ocazie pentru a le face cateva fotografii bune de pus in paginile de mondenitati.

Gala se afla la a patra editie si doreste sa fie un prilej de promovare a tinerilor designeri. In cadrul evenimentului au fost prezenti urmatorii designeri: Eniko Szanto, Anca Ciataras, BM Jeans, Zasha, Carmen Secareanu si Instinct by Andreea Vicol care au adus atat colectii de tip cruise (primavara-vara 2008), cat si pre-fall (precolectii toamna-iarna 2008-2009).

Prezentarea de moda a fost deschisa de Eniko Szanto care a folosit o serie de elemente etnice in creatiile sale, punctul de plecare fiind rochia traditionala de inspiratie ungureasca si diverse combinatii asimetrice. Prezenta celor patru dansatoare a contribuit la atmosfera de spectacol, desi initial acestea atrageau mai mult atentia decat manechinele.

avanpremiere

zasha

avanpremiere

avanpremiere

MB Jeans a avut o colectie exploziva, We are the dance generation!, in stilul electro glam, culori puternice neon si multe elemente geometrice. Hainele erau perfecte pentru o seara de clubbing, iar momentul de glorie a fost asigurat de aparitia Loredanei Groza imbracata intr-o rochie galbena cu un smiley enorm pe ea.

zasha

zasha

avanpremiere

Anca Ciataras si-a prezentat colectia de vara, usor diafana prin combinatiile de tul si satin. Creatiile sale aveau un puternic efect dramatic, fiind printre cele mai impresionante colectii ale serii. Zasha a continuat seara intr-un stil asemanator, colectia imbinand cu succes elemente feminine si futuriste.

zasha

avanpremiere

avanpremiere

Carmen Secareanu a avut o colectie in alb si negru, minimalista in aparenta, care a folosit o serie de materiale si forme indedite. Incaltarile prezentate au starnit interesul celor prezenti si au pornit o serie de zvonuri cu privire la modul in care sunt facute.

avanpremiere

zasha

avanpremiere

Iar Andreea Vicol a avut poate cea mai femininca colectie, in culori deschise si vesele si materiale usoare perfecte pentru vara.

avanpremiere

avanpremiere

Fiecare colectie a avut punctele ei de atractie, unele au mers pe accentuarea formelor si valorificarea cusaturilor, altele au profitat de natura materialelor pentru a reinterpreta forme consacrate. Toate colectiile au adus ceva diferit si original, chiar daca nu toate garantau acel pret-a-porte mult dorit de spectatori. Cele mai apreciate colectii au fost cele care au care au spart cumva tiparele, cum a fost cazul cu MB Jeans, Carmen Secareanu si Anca Ciataras.

Multumim Best Models Romania pentru fotografiile trimise
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera