Poze si impresii de la Targul de Paste din Cismigiu, 2013

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Zilele trecute am facut si noi o plimbare prin Cismigiu pentru a vedea ce e de capul Targului de Paste, care se desfasoara aici in perioada 27 aprilie - 5 mai. Din pacate, nu am descoperit nimic  interesant sau spectaculos.

Casutele de lemn asezate pe aleea principala a parcului, pana in dreptul restaurantului Monte Carol, sunt aceleasi de la Targul de Craciun. Insa, contrar asteptarilor, am gasit mai putine produse kitsch si mai multe produse traditionale.

Targ de Paste in Cismigiu, 2013 Targ de Paste in Cismigiu, 2013

Ne-au placut iepurasii asezati pe spatiul verde, dar care, din pacate, erau folositi pe post de cosuri de gunoi. De asemenea, singura atractie mai inedita a targului este expozitia cu vanzare de iepuri vii, este si singurul locul in care se ingramadesc cei mai multi copii.

Ce gasiti la Targul de Paste?

Produse culinare traditionale, de la cozonaci, la mezeluri, dar nu stim sa va spunem cat de bune sunt, pentru ca pe noi nu ne-au atras deloc. Suntem siguri ca si voi stiti locuri mai de incredere de unde sa cumparati astfel de produse.

Mai gasiti tot felul de articole traditionale de imbracaminte, oua incondeiate la fata locului sau iconite si alte sculpturi facute tot la fata locului.

Targ de Paste in Cismigiu, 2013 Targ de Paste in Cismigiu, 2013

De ce merita sa treceti pe la Targul de Paste din Cismigiu?

Pentru o promenada prin parcul Cismigiu, pentru expozitia (cam mica si anemica, ce-i drept) de iepuri vii, dar si daca vreti sa-i cumparati cuiva un cadou romanesc 100%, aveti sanse mari sa gasiti aici ceva potrivit.

Targ de Paste in Cismigiu, 2013 Targ de Paste in Cismigiu, 2013

Concertele, piesele de teatru si plimbarile cu ponei au avut loc doar in primele doua zile. Asa ca, acum este destul de mare plictiseala la targ.

Mai multe poze de la Targul de Paste din Cismigiu

2 comentarii

Poze si impresii de la Targul de Paste din Cismigiu, 2013
adina
#1 -

Comentariu nou

Acum o saptamana erau vreo 15 iepuri, probabil restul au fost vanduti.
Am remarcat si eu ca nu mai sunt asa multe tonete cu produse kitsch si mai multe produse traditionale, o bila alba pentru organizatori.

Poze si impresii de la Targul de Paste din Cismigiu, 2013
nomnom
#2 -

Comentariu nou

Produsele traditionale erau foarte bune ( pasca si procomigdalele), pacat ca nu ati incercat nimic, iar domnul cu expozitia din lut v-ar fi putut povesti foart emulte despre cultura cucuteni si arta olaritului.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera