Post despre post

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Incepe numaratoarea inversa! 40 de zile pana la Craciun!

Incepe deci si Postul Craciunului. De astazi lasam gandurile de facut rezerve de osanza pentru hibernare (doar nu suntem ursi) si purcedem la purificare.

Adio, tu, omleta cu sunculita si cascaval la tigaie dimineata, acum mancam paine neagra cu margarina. Adio piept de pui, ceafa la cuptor, saorma, carnaciori, pizza, bere, vin! Ah, cruda soarta!

nuporc
foto de aici

Nu doar mancarurile de "dulce" sunt interzise in post. Este recomandabil sa va abtineti si de la diverse alte... placeri. Sa mai lasati cluburile si petrecerile tarzii in noapte si sa mai treceti pe la liturgia de duminica. O rugaciune de sufletul pacatosilor care pleaca de la supermarket cu cosul plin de muschi tiganesc, bacon in 7 straturi si sunca de Praga, in timp ce drept credinciosul din voi strange la piept un plic de supa de ciuperci si o franzela.

Lasand glumitele la o parte, mai tineti post? De ce? Considerente de dieta si sanatate sau spiritual-religioase?

NB - urmariti cu interes astazi recomandarea noastra de restaurant al saptamanii ... si nu uitati, faceti ce zice popa, nu ce face popa ;-)1 comentariu

Post despre post
silvia
#1 -

heh

... pe cuvantul meu daca n-am citit "no p0rn" in loc de "no pork"... mintea lucreaza in cai nebanuite :)

la obiect: eu nu mai tin post decat cu o saptamana inainte... asa simt eu. nu pot si nu cred ca trebuie sa tin post 40 de zile daca asta inseamna a te abtine doar de la mancare. multa lumea ia postul doar ca pe o dieta. asa ca incerc, macar o saptamana, sa trec peste aspectul asta cu dieta si sa a abtin de la chestiile care imi fac placere (intelegeti ce vreti...)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera