Politisti vs. fotografi, dezbatere cu purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
poster
Daca te intereseaza libertatea celor 1000 de cuvinte cat se zice ca face o fotografie sau daca te-a luat vreodata la rost cineva (cu insigna) pentru ca faceai fotografii vreunei cladiri din Bucuresti, azi la ora 17:30 sa nu iti faci program:

La sediul ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei, din Calea Plevnei 98 (langa Casa Radio, in stanga centrului medical Synevo), se organizeaza o dezbatere cu Cristian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, care o sa ne spuna ce e legal de fotografiat si ce nu, in acceptiunea Politiei. Intrarea este libera.

Intalnirea se anunta interesanta si metropotamului ii pare rau ca anuntul a venit atat de tarziu, ne mai incapand in agenda noastra. Speram ca dezbaterea sa nu ramana intre usi inchise si sa primim un comunicat de presa cu concluziile discutiilor, pentru ca daca risti sa ajungi la sectie deoarece ai fotografiat masina politiei, ca domnul din filmul de aici, atunci informatiile astea sunt de interes general si trebuie comunicate oricarui purtator de aparat foto, fie el si inclus intr-un telefon.


Din experienta metropotamului, mai puteti citi articole ale anilor trecuti, in care ne-am plans de diverse altercatii:

Fotografiatul interzis!... Politica firmei
De cate ori...

si Legile impotriva terorismului si dreptul de a fotografia in spatiul public, despre protestele din Marea Britanie

Daca aveti si voi asemenea experiente, va invitam sa le povestiti. Daca apucati sa ajungeti la dezbaterea de diseara, de asemenea, povestiti-ne si noua ce ati aflat acolo.

Vom reveni si noi cu informatii de la organizatori.
1 comentariu

Politisti vs. fotografi, dezbatere cu purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei
ReVo
#1 -

Idee buna.

Cei care va duceti please fill in with details here, eu am aflat prea tarziu. Sunt tare curios sa aflu ce ne da voi sa fotografiem nea Ciocan.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera