Point Blank lite/nite

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De multe ori barurile si cafenelele aflate in incinta hotelurilor nu sunt spatii de care sa te desparti cu greu. Pentru ca nu sunt foarte imbietoare oamenii tind sa vina, sa faca ce au de facut si sa plece, fara a se intinde prea mult la vorba.

point blank

Insa in Point Blank lucrurile nu stau intocmai asa cum am crezut initial. Desi oamenii la costum care par ca pun tara la cale si sirurile de straini care se perinda pe la bar ne-au facut sa credem ca poate nu am nimerit bine, ambianta si locul au meritat din plin.

point blank

Numele nu reda nici pe departe caldura locului, decorat cu mici detalii cu tenta romantica. iar oglinzile cu aspect invechit erau numai bune pentru a le intinde o capcana tuturor narcisitilor care incercau sa prinda o scurta oglindire.

Placuta ne-a fost surpriza sa vedem un meniu plin cu tot felul de preparate cunoscute sau nu, de la cocktailuri (incepand cu 13 lei) si cafele pretentioase (intre 12 si 14 lei), pana la ceaiuri cu roiboos (10 lei). Pentru clasici  existau vinuri (12 lei un pahar sau 40 de lei o sticla), beri (intre 7 si 10 lei) sau sucuri (incepand cu 30 de lei), dupa caz.

point blank

Point Blank este un loc numai bun pentru o intalnire de afaceri, deoarece este un loc cu o oarecare formalitate, insa indeajuns de primitor pentru a fi numai bun pentru o intalnire cu prietenii. In fiecare zi pana in ora 5 sunt exista un discount de 30% pentru toate bauturile, iar clientii fideli pot beneficia de un card de loialitate.

Adresa: Schitu Magureanu 6, sector 5 (vizavi de Teatrul Bulandra- Sala Izvor)
Telefon.: 031-805.42.80Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera