Plata online pentru Cardul Metropotam (NOU!)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai nou, de azi inainte puteti sa faceti plata online pentru Cardul Metropotam. Cardul de reduceri in cele mai tari locuri din Bucuresti poate ajunge si mai usor la voi. Mai mult, de acum inainte va trimitem cardul si acasa daca nu aveti chef sa bateti drumul pana la noi la redactie. 

Cum puneti mana pe Cardul Metropotam?


Pasii au ramas aceiasi, doar la final mai aveti un lucru de completat ca sa finalizati comanda: plata online care se va face pe mobilPay. Asadar, sa nu va speriati cand, la ultimul pas, cel al platii, dupa ce apasati pe "Salveaza" veti fi redirectionati catre platforma de plata online. Acolo totul functioneaza ca la orice interfata de shopping online unde introduceti datele de pe card. * Cand introduceti numarul cardului pe mobilPay, puneti o liniuta intre grupul de cifre de pe card si nu va enervati daca vi se cere sa reintroduceti acest numar.

Dupa efectuarea platii, veti primi un mail de confirmare de la mobilPay, dar si noi va vom tine la curent cu traseul comenzii prin mail-uri trimise la adresa specificata in contul de metropotam. 

Acum ca e si mai simplu sa obtineti Cardul Metropotam, va asteptam comenzile in pagina de Card unde gasiti si mai multe detalii si informatii administrative despre noul sistem de shopping online.

Preturile pentru card au ramas aceleasi (5/ 25/ 50 de lei in functie de numarul de puncte din profil), iar livrarea in Bucuresti are un extra cost de 5 lei. De asemenea, cei care inca nu au ajuns la redactia noastra sa-si ridice cardul, pot efectua plata online si noi le vom trimite cardul acasa.

Daca intampinati probleme sau nereguli care tin de noi, va rugam sa ne dati un semn. 

Inca nu stiti ce e Cardul Metropotam? Pacat, ratati multe reduceri in locurile tari din Bucuresti.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera