Placebo - Opening Act

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Din comunicatul oficial:

A fost stabilita formatia care va canta in deschiderea Placebo.

Managementul formatiei Placebo si organizatorii concertului din Romania au stabilit formatia care va canta in deschiderea britanicilor. AB4 este formatia aleasa ca "opening act". Warm up-ul concertului va fi asigurat de Rock DJ. Warm up-ul va incepe la ora 19:00.

AB4 revin in Romania dupa ce in urma cu aproape 2 ani si-au mutat baza in Roma. In timpul trecut au sustinut concerte si au lucrat la materiale pentru noul album, care va fi lansat in curand. Fii ratacitori se intorc acasa pentru concertul Placebo.

Rock DJ e una din descoperirile surprinzatoare ale scenei de muzica electronica din Bucuresti, cu un come-back si mai surprinzator in 2006,dupa ce, timp de sase ani, a fost un obisnuit al party-urilor alternative.Recent a fost autorul unui after electrizant, dupa concertul lui Jamie Lidell din Studio Martin. Stilul lui Rock DJ e eclectic si foarte personal, de la  rafinamente punk-funk la beat-uri disco-not-disco mixate impreuna cu secvente de rock pur.

Pentru deschiderea de la concertul Placebo, Rock DJ si-a facut ordine in colectia de discuri si promite un set 100% indie, dar 100% dansabil.

www.placebolive.ro
3 comentarii

Placebo - Opening Act
alice
#1 -

ah

pretty ok ca sound daca mai suna cum imi amintesc eu de acum cativa ani (desi nimic original), insa pt numele lui dumnezeu, sper ca baiatu ala si-a mai imbunatatit pronuntia in engleza si accentul ca strica toate cantecele cu ele...parca era sarb sau ceh, nu roman...

Placebo - Opening Act
Clauroma
#2 -

New comment

Imi place ideea cu AB4, nu i-am mai vazut de mult si aveam ceva dor de un live cu ei. Felicitari!

Placebo - Opening Act
 zia
#3 -

New comment

merge.....macar asa se relanseaza baietii:)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera