Petreceri la metrou - Improv in Toronto

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inspirati de actiunile celor de la Improv everywhere, cei de la Improv in Toronto isi fac de cap cu o serie de evenimente publice prin care incearca sa aduca un zambet pe chipurile canadienilor, sau in cuvintele lor: bring excitement to otherwise unexciting locals and give strangers a story they can tell for the rest of their lives.

Daca anul trecut la prima lor petrecere la metrou, au reusit sa convinga doar 200 de oameni sa li se alature, anul acesta, in februarie, au adunat peste 400 de dansatori.Conceptul petrecerilor este unul simplu, toti participanti danseaza in garniturile de metrou, ascultand muzica la casti si toti incearca sa nu ii deranjeze pe ceilalti calatori. Adica spre deosebire de specimenele de la noi, ei nu blocheaza accesul la usi si nici nu se folosesc de difuzorul telefonului pentru a-si impune gusturile muzicale. Detaliile despre pregatirea petrecerii pentru 2009 s-au dat cu o luna inainte.Pe lista Improv in Toronto se gasesc mai multe "misiuni", No pants day 2008 si 2009, un protest pentru drepturile dinozaurilor si experimentul mp3 impreuna cu Improv Everywhere.

Mai multe despre actiunile canadienilor si informatii despre urmatoare misiune gasiti aici si aici. Iar cei de la Improv everywhere tocmai ce au organizat un vernisaj la metrou. Oare noi cand vom putea profita de astfel de evenimente?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera