Petreceri de Revelion 2013 organizate de Primariile din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ca in fiecare an, mai multe Primarii din Capitala organizeaza propriul Revelion. Pentru cei care vor sa petreaca in strada, Pietele Constitutiei si Revolutiei vor gazdui petreceri de Revelion asa cum ne-au obisnuit in anii trecuti.

Piata Constitutiei

Petrecerea din Piata Constitutiei este organizata de Primaria Capitalei prin ArCub. Aici concertele vor incepe de la ora 19:30 si se vor incheia la ora 01:00. Pe scena din Piata Constitutiei vor urca artistii: Antract, Lotus si Cristi Minculescu, Directia 5, VUNK si Antonia. De la ora 22:00, pe scena urca Horia Brenciu Orchestra impreuna cu invitatii sai: Lora, Nelu Ploiesteanu, Corina, Guess Who, Grasu XXL. Odata cu intrarea in 2013, la ora 00.00, va fi focul de artificii, iar apoi pe scena va urca Voltaj.

Piata Revolutiei

In Piata Revolutiei va avea loc Supervelionul cu finalistii de la Vocea Romaniei. Gazdele evenimentului vor fi George Vintila, DJ Marius Onuc si Madalina Vintila. Petrecerea din fata Ateneului va incepe la ora 21:45. Pe scena vor urca Loredana, Connect-R, Smiley, Lotus si Cristi Minculescu, Anya si trupa Lala Band. Printre acestia isi vor face locul si finalistii de la Vocea Romaniei.

Vanghelionul de la Romexpo si de la Sebastian

Anul acesta vor fi organizate doua Vanghelioane: unul la Romexpo si unul in strada, la Sebastian. La cea de-a zecea editie a Vanghelionului de la Romexpo sunt asteptati peste 7.000 de participanti.

Si anul acesta Vanghelie promite ca petrecaretii de la Romexpo vor avea parte de surprize si premii. Atmosfera va fi intretinuta de: Smiley, Loredana, Direcţia 5, Bere Gratis, Antonia, Voltaj, Alex Velea, Ruby, Connect-R, Lora, Andreea Banica, Radio Killer, Corina, Stefan Banică Jr. si alti invitati-surpriza.

In afara de artisti autohtoni, la Vanghelion de la Romexpo vor canta si Anastacia si David Bisbal.

Pretul unui bilet este estimat undeva intre 100 si 120 de lei, pensionarii vor avea reduceri substantiale, anii trecuti acestia platind doar 30 de lei

Cel de-al doilea Vanghelion va avea loc in strada, la intersectia strazii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, va incepe la ora 19:00 si se va termina la 01:00, iar intrarea va fi libera. Pe scena vor canta cam aceeasi artisti ca la Vanghelionul de la Romexpo. Circulatia in zona va fi oprita.


 

Revelion la mall, in sectorul 6

Primaria Sectorului 6 va organiza o petrecere de Revelion in parcarea de la mall-ul Plaza Romania.

Pe scena vor urca incepand cu ora 20:00: Suie Paparude, Guess Who, Raku, Grasu XXL, DJ Vasile si DJ Gojira. De asemenea, va exista si un spectacol de acrobatie si de lasere, aproape de miezul noptii. Acesta va fi sustinut de opt acrobati sustinuti de corzi, membri ai trupei Xtreme. Numaratoare inversa va fi proiectata pe cladirea Anchor Plaza.
 

Revelion in parc, in sectorul 3

Primaria sectorului 3 organizeaza o petrecere de Revelion in Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR). Totul va avea loc in zona intrarii principale, la intersectia strazilor Campia Libertatii si Baba Novac. De la ora 20:00 vor urca pe scena Bere Gratis, VANK, HiQ, Trupa Veche, Proconsul si Narcisa Suciu. Concertele vor fi acompaniate de spectacole de lasere si lumini, iar la miezul noptii vor fi focuri de artificii. Intrarea este libera.
 

Revelion la Turnul de Apa din Pantelimon, in sectorul 2

La Turnul de Apa din Pantelimon, proaspat renovat de Make a Point, la miezul noptii va avea loc inaugurarea lucrarii propuse de artistul Daniel Georges. De asemenea, cei de la Make a Point vor face cinste cu mancare si bautura, muzica si program artistic. Va exista si o expozitie cu 20 de lucrari ale artistilor care au dorit sa picteze Turnul de Apa. Expozitia este gazduita atat in interiorul turnului, pe cilindri, cat si in sediul Make a Point, din incinta fostei Postavarii Romane (Sos. Morarilor nr.1, sector 2).

Petrecerea va incepe la ora 22.00 si se va termina la 5 dimineata.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera