Petrecere "simetrica" in Session Club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri noapte - agitatie mare in zona Cotroceni. Vinovatii: Magda, Ryan Crosson (aka Berg Nixon), Atena si Herodot, care au strans in Session Club un numar foarte mare de amatori de petreceri minimale. Si, asa cum se intampla la orice party de acest gen, publicul sau clientela nu a venit doar pentru muzica, pentru a sta doar in club; oamenii erau aici si pentru a se studia, pentru a observa noile tendinte, cine e mai cool, pentru a socializa si imparti la un colt de strada o sticla de bere sau un energizant sau alte chestii care sa iti dea o stare de euforie.

Ca de obicei, am asteptat mult pana sa intram. Inauntru atmosfera devenise deja electrica. Multe beat-uri simetrice, aproape monotone, pe care nu stiai cum sa te misti. Ai putea sa te simti cam caraghios miscandu-te pe o astfel de muzica pentru ca, neexistand prea multe schimbari sau ruperi de ritm, ai impresia ca alergi in gol si in linie dreapta.

session

De aici si numele de petrecere "simetrica", pentru ca aproape toata lumea se misca la fel - simetric. Totusi, exista niste schimbari de ritm si, daca te-ai agatat bine de melodie si ai intrat in "lumea" ei/ a ta, cand acestea se produc, sunt de-a dreptul spectaculoase.

Ca la orele de matematica, e vorba de atentie, de implicare, de concentrare, de capacitatea ta de a intelege si de a te plia pe un anumit sound.

session

Trecerea de la un dj la altul nu s-a prea simtit; probabil si aici a fost vorba de o sincronizare perfecta. Sau poate s-a simtit un pic cand a aparut Ryan Crosson, care a fost un pic mai agresiv si si-a "lucrat" publicul ceva mai mult, facandu-l sa se miste frenetic.

session

Publicul: "fitzos" in mare parte, cu multe aere si aroganta cat cuprinde, imbracati in haine care "striga": am bani si imi pot permite orice si orice comportament, insa cand era vorba sa scoata ceva mai mult din buzunar pentru a-si cumpara o bautura de la bar, preferau sa dea fuga la non-stopul de la colt.    

session

De cand am fost ultima data, publicul a ramas acelasi, dar clubul s-a mai schimbat un pic. Au aparut mai multe canapele - un lucru binevenit, pentru ca, inainte sa apara ele, daca oboseai, trebuia sa iesi pana pe hol si sa te asezi pe jos sau sa te cocoti pe un pervaz. De data asta luminile parca au fost mult mai prezente, colorate si jucause. Sonorizarea a ramas la fel: foarte buna.

Mai multe foto in Galerie 
1 comentariu

Petrecere "simetrica" in Session Club
dannah
#1 -

session liebing

da frate , foarte tare...noi-gasca cre ca mergem si vinerea asta la liebing...l am pierdut la mare anu asta si am auzit ca e foarte ok....asa e?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera