Peripetii cu Dekadens, inainte de concertul din Silver Church cu Will and The People

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu doua zile inainte de concert, s-a ars un cablu pe care il cumparasem din Toronto. Nu stiu detaliile tehnice, dar concluzia e ca nu se prea gaseste in Romania si e relativ greu de reparat. Risti un scurtcircuit cand ti-e lumea mai draga.

Nu-i nimic. Am improvizat ceva si am trecut mai departe, caci eram la repetitii, am uitat sa zic.

 

3 piese noi. Una in romana.

O modificare de nuanta la una mai veche din ele, pe care de obicei o cantam altfel in concerte.

Electric. E primul concert electric dupa mult timp (din ianuarie!). In ultimele luni, s-au intamplat multe cu Dekadens (mai multe despre trupa aici). Am stat si impreuna si separat, ne-am gandit si impreuna si separat, am facut o pauza.

depresie, euforie, schimbari sentimentale, job nou, nopti nedormite, stari contradictorii, multe filme din nouvelle vague, multe carti, doua concursuri esuate de proza scurta

Nu stiam ce avea sa se intample cu noi, daca vom mai canta, daca vom mai compune.

 

Totul a devenit mai simplu, atunci cand ne-am revazut si am vorbit ore intregi despre noi, despre muzica, despre dezamagiri, despre energii...pana am ajuns la capitolul DE CE FACEM NOI ASTA. Asa ca acum lucram la un album alectric si la unul acustic din live-uri de la Radio Guerrilla, MTV Unplugged, Radio Republica Verde; il vom avea invitat si pe Andrei Dinescu din trupa Steaua de Mare, la vioara.

Concertul de maine, 21 noiembrie, Silver Church e un moment important pentru mine. Si pentru ei. E primul electric, dupa o serie de schimbari. Si suntem tare incantati ca o sa impartim scena cu Will and The People.

Am zis ca am facut o piesa in romana? Se numeste Hipsterica.

 

In stilul meu caracteristic, nu am avut timp nici macar sa ma spal pe cap, parca toate proiectele, intalnirile, noptile nedormite si repetitiile s-au adunat in aceste zile.

E 17:44. M-am trezit la 8. Am ajuns la birou la 10:30, am facut o cronica - iar acum imi e putin greata de la hamburgerul ala, am avut probe de costum (care inca nu e gata!), mi s-au rupt ciorapii si am un foc continuu in stomac.

Ma simt ca intr-un carusel haotic care nu se mai opreste. Cat despre concertul de maine...o sa fie ca o piesa de teatru cu mai multe personaje si ipostaze ale lor: isterice, indragostite, deprimate, revoltate.

Colegii mei de la Metropotam (Ana & Gruia) au incercat sa faca un interviu video cu mine, dar nu s-a putut, iata de ce:

PS: Am primit sticla aceea cadou, chiar in momentul in care se filma :)

Citeste Editoriale de Andreea Lupescu.
3 comentarii

Peripetii cu Dekadens, inainte de concertul din Silver Church cu Will and The People
atotstivuitorul
#1 -

Imi cer scuze...

...pentru că în precedentul comentariu (mulţumesc administratorilor Metropotam că l-au şters) mi-am permis să remarc faptul că d-ra "Verde" nu ar avea talent la scris. Profit de această ocazie pentru a remarca faptul că editorialele dânsei sunt de o profunzime mai mare decât a Gropii Marianelor, mai limpezi decât cerul de vară după o ploaie şi mai percutante decât un obuz antitanc de calibrul 88 mm.

Mult "respect".

Peripetii cu Dekadens, inainte de concertul din Silver Church cu Will and The People
dragos
#2 -

atata timp...

... cat iti exprimi parerile civilizat, fie ele si critice, este in regula. Daca insa vrei sa ne arati doar ca esti prost crescut... ai reusit insa nu este ok, metropotam nu este locul in care sa iti versi frustrarile.

Mai ales ca emiti doar pareri personale, anonime, fara nici un fel de argumente, care irosesc pixelii internetului.

Peripetii cu Dekadens, inainte de concertul din Silver Church cu Will and The People
atotstivuitorul
#3 -

Cred că m-am exprimat destul de civilizat.

Prin faptul că i-am sugerat o carieră în vânzări de legume/fructe nu mi se pare că am fost prost crescut (munca nu e o insultă pentru nicio persoană, indiferent de meseria pe care o practică, atât timp cât se descurcă la ea). Iar în ceea ce priveşte argumentele mele... Articolul de mai sus cred că este suficient ca mostră a talentului la scris al d-rei. Mai ales că nu e singurul.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera